Sunday, August 8, 2010

Syntymäpäivät ja savitöitä

Tyttäreni sai jälleen kutsun synttäreille. Pitopaikkana oli paja, jossa maalataan savitöitä. Tyttärellä olisi ollut jo viikko sitten täällä yhdet synttärit. Silloinhan hän meni flip flop --synttäreille. Huomasin olleeni sosiaalisesti kömpelö, jos en suorastaan tumpelo. Vaikka kutsu savipajaan tuli myöhässä ja olimme ehtineet sopia jo toisen menon olisi ollut hyvätapaista osallistua molemmille synttäreille: olla flip flop -juhlissa tunti ja sitten toinen tunti savitöiden parissa. Mokattu, mikä mokattu. Mutta nyt siis jälleen yhdet arts and crafts -synttärit.

Hyvän ystävän juhliin vietiin tällä kertaa tämmöinen paketti.

Koristeeksi laitettiin puinen kukkatagi, jota voi käyttää avaimenperänä tai muuten vain bling blinginä.


Synttärivieras valitsi ylleen vilpoisan, ohutta puuvillaa olevan mekon. Oli kuulemma taiteellista otetta, artistic touch.


Paketissa oli päiväkirja ja lahjakortti tavarataloon. Lahjakortti on sikäli näppärä, että lahjan saaja välttyy vaihtorumbalta jos sattuisi tulemaan kaksi samanlaista lahjaa. Puhumattakaan mauista ja mieltymyksistä.

Sisääntulossa oli esittely savitöistä.


Ja näin mukavasti toivotettiin asiakkaat tervetulleiksi.


Hyllyt olivat täynnä jos jonkinmoisia maalattavaksi tarkoitettuja savitöitä.


Olisi kiva mennä joku kerta maalaamaan tämä cup cake.


Ja olihan hyllyillä myös lumiukkoja.

Tämä lumiukko näytti ensivilkaisulta joulutontulta. Ja ei, ei minulla vielä ole joulufiiliksiä ;)

4 comments:

 1. Tosi mukavan aiheisia syntymäpäiväjuhlia.Tuollainen yhdessä tekeminen on hyvä idea syntymäpäiväkutsuilla:-) Ja kauniin lahjapaketin olette taas tehneet,taitavasti koristeltu:-)
  Savityöt ovat myös kivan näköisiä.
  Tuota alempana olevaa Julia Robertsin elokuvaa olen minäkin odotellut....

  ReplyDelete
 2. Kaunis paketti! Siellä päin on vähän erilaiset juhlat... :)

  ReplyDelete
 3. Yaelian, nämä askartelujuhlat ovat hurjan suosittuja. Ja mielenkiintoa riittää aika pienistä juhlijoista aina isompiinkin askartelijoihin. Milloin Ear, Pray, Love tulee teille ensi-iltaan?

  Anne-Marie, juu, mulla ovat nämä paketit vähän kuin pakkomielle. Joulun alla viettää meidän talon tonttu aika paljon aikaa näpertelemällä paketteja. Kohta sitä pääsee taas toimiin!

  Mari, kiitos kehuista! Onko Suomessa ollenkaa tällaisia pieniä savipajoja, joissa voisi itse vain maalata tuotteita? Lasten työt jäivät pajalle vielä lasitettaviksi ja saamme noutaa teoksen viikon kuluttua.

  ReplyDelete