Monday, December 24, 2018

Joulurauhaa ystävät!

Aattoilta ja kello lähentelee seitsemää. Meillä on ollut kiva päivä. Mulla on hommat vielä vähän vaiheessa, mutta kyllä tästä joulu tulee. Huomenna 25.12. juhlimme, kaikessa rauhassa ja toivottavasti nautiskellen. 


Sinulle rakas blogiystävä toivon onnellista, rauhallista ja iloista aikaa. Juhlit sitten joulua tahi et. Mä kaipaan sitä, kun lapset heräsivät aamuyöllä klo 3 lajittelemaan pukin tuomat paketit. Joulupukki hädin tuskin ehti alta pois. Toisaalta on ihanaa, kun kolmikko on kotona ja hyvin aamu-unisia. Yksi ilta lähdin etsimään, minne kaikki ovat kadonneet. Löytyivät juniorin huoneesta, kaikki juniorin sänkyyn ahtautuneina ja ilmiselvästi toistensa seurasta iloisina. 

Sain joku päivä sitten sijoittaja.fi -sähköpostin. Mä olen harrastanut osakesijoittamista kohta parikymmentä vuotta (välillä sujuu ja sitten taas ei). Jouluksi oli sijoitusvinkki: "Jouluna emme ole metsästämässä tuottoja, vaan tarjoamme parhaan sijoitusvinkin, jota ei voi rahassa mitata. Unohda kurssit ja markkinat. Sijoita aikaa itseesi ja läheisiisi."

Niin se on, sijoitetaan siihen mikä elämässä on kaikkein tärkeintä. Nyt jouluna ja tulevana vuotenakin. 

Hyvää joulua!

❤:lla Johanna, jouluhaikeana

11 comments:

 1. Ihanaa joulua Teillekin! Samalla terveiset lumisesta Keski-Suomesta. Saimme valkoisen joulun!

  ReplyDelete
 2. Teillä juhlitaankin joulua tänään. Meillä on jo menossa rääppiäiset. Jouluruokaa on jäljellä vielä vaikka kuinka, ainoastaan bataattilaatikko on melkein lopussa. Siitä tuli kaikkien suosikki, jota sitä tulevinakin jouluina valmistan.
  Ihanaa tuo lastesi ahtautuminen samaan sänkyyn! Heillä oli tietysti paljon juteltavaa kun jokainen tahollaan ovat.
  Oikein ihanaa joulupäivää teille!

  ReplyDelete
 3. Ihanaa joulua!- rida

  ReplyDelete
 4. Hyvä sijoitusvinkki! Hyvää ja rauhallista joulunaikaa teille!

  ReplyDelete
 5. Ihan paras sijoitusvinkki, jonka lapsesikin ovat ottaneen käyttöön ihan luonnostaan <3 On heillä ollut ihan selvästi ikävä toisiaan, suloisia.
  Me vietetään tänään joulua; puen uutukaisen mekon päälle, ripustan eilen ostamani kaulakorun kaulaan ja ehkä nautin tilkan punaviiniä. Sitä ennen käydään altailla, toivottavasti tänään kuu seurana. Pakkanen vaihtunut plussalle ja pilviverho ohentunut.
  Ihanaa tunnelmallista joulua teille ja rauhallista loppu vuotta!

  ReplyDelete
 6. OIkein kaunista Joulun aikaa teille; Merry Xmas:)

  ReplyDelete
 7. Hyvä sijoitusvinkki kyllä! Suomessa kurssit ovat laskeneet rajusti, joten voittoja ei taideta pitkään aikaan saada. Mutta onneksi voi sijoittaa itseensä. Hyvää Joulua sinne Amerikkaan!

  ReplyDelete
 8. Rauhallista joulun aikaa teille kaikille <3

  ReplyDelete
 9. Kiitos toivotuksista!!
  Oikein onnekasta tulevaa uutta vuotta :-))

  ReplyDelete
 10. Kiitos ja hyvää loppupäivät tälle vuodelle ja tuokoon uusi tuleva v.2019 kaikkea hyvää teille kaikille sinne! Mulla on ongelmia saada sulle näitä viestejä lähtemään ja säänöllisesti tulee ilmoitus, että pitäisi olla varuillaa näillä sun sivuilla!??Katotaan kuin nyt käy....ehkä tämä maailman tilanne reagoi liian herkästi !??

  ReplyDelete