Monday, December 4, 2017

1. Hyväksymiskirje Collegeen!!!!

Heissulivei! Täällä on aika onnellinen ihminen, tytär sai ensimmäisen yliopistopaikan! Asiassa on monta hyvää puolta: yliopisto on tyttärelle mieluinen koska hän voisi opiskella juuri sitä aineyhdistelmää mikä kutkuttaa + urheiluvalmentaja olisi ottamassa joukkueeseen. Lisäksi opintomaksuja on reivattu aika reippaasti alaspäin huomioiden hakijan akateeminen menestys, johtamistaidot ja persoona. Mun kannalta ikävää on, että matka on pitkä 😢 Nyt odotellaan muita vastauksia. 

Kiitos Kristiina, Hannele, Päde, Hilu, Piipe, Ansu, Jael ja Anne-Marie paranemistoivotteluista. Olo on nyt parempi ja aika tarkalleen kaksi viikkoa tässä meni. Ehkä toipuminen olisi ollut nopeampaa jos olisi voinut vain potea. Viime viikolla oli kolme tosi pitkää päivää ja niiden jälkeen ei tarvinnut miettiä mitä tekisi -  nukkumaan. 

Eilen oli kivaa ohjelmaa ja kirjoitan siitä enemmän päivän parin sisällä kuvien kanssa. Tältä mä näytin eilen.

Olen saanut kirjan loppuun ja kirjoittanut ajatuksiani. Jaan niitä viimeistään viikonvaiheessa. Kuvasta päätellen aika hurmioittava teos 😉


Tyttären hyväksymiskirje päättyi käsinkirjoitettuun loppukaneettiin: "It is definitely not easy being the oldest. Kudos to you for setting a positive example." Tytär jakoi hakemusesseessään muistojaan, kun äiti itku kurkussa pyysi häntä auttamaan veljeään koulutehtävissä, kun äiti ei osannut. Onhan se pikkuveli puoliminuuttia nuorempi...

26 comments:

 1. Onnea tyttärelle!!!!!
  Mitähän kuvat kertovatkaan... jäämme odottamaan 😉

  ReplyDelete
 2. Oi miten ihanaa, olipas hieno uutinen! Onnea kovasti sinne♥ Kiva kuulla, että olo on jo parempi. Näytät aivan upealta! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Ja olo on parempi, paitsi että eilen tuotiin joulukuusi sisälle ja mun nenä on taas ihan tukossa. En ole monelle asialle allerginen, mutta sisäänkannettu kuusi saa nenän vuotamaan parin päivän ajan.

   Delete
 3. Voi, miten ihania uutisia! Onneksi olkoon <3 Ihana juttu <3 Kiva, että itsekkin voit jo paremmin. Kauniita kuvia Sinusta <3 Mukavaa viikon jatkoa. Tulin itsekkin kovin hyvälle mielelle tästä postauksestasi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olen kyllä onnellinen. On niin tärkeää, että tulee edes yksi hyväksyntä.

   Kiitos myös kauniista sanoistasi. Mä nyt liikutuin sun kommentista.

   Delete
 4. Onnea tyttärelle ja sinulle hyvät voinnit jatkossakin. Mikä upea ilmestys oletkaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Krsitiina. Sinä osaat sanoa asioista niin kivasti, mieltäylentävästi.

   Delete
 5. Voi miten kauniit kuvat! Ihanat pitkät hiukset sinulle. Ja onne tyttärelle♥
  Asiasta, josta meilailtiin....nyt näyttäisi kaikki olevan ok...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Yksi kampaaja oli viitisen vuotta sitten jo sitä mieltä, että olen niin vanha että ei voi olla pitkät hiukset. En mennyt sitten uudestaan :)

   Delete
  2. Pyh...se kampaaja ei tiennyt mitään..:)

   Delete
  3. Voi Hannele, kiitos! Tosiasia kai olisi, että lyhyempi olisi tyylikkäämpi, mutta itseni tunnen itsekseni juuri näin.

   Delete
 6. Onneksi olkoon ! Mahtavat uutiset. ❤️

  Kiva että olet toipumaan päin. Kävin täällä muutaman kerran mutta poistuin juoksujalkaa kun sellainen kamala mainos rävähti silmille enkä tahtonut millään saada sitä poistetuksi ruudultani. Nyt se on kaikeksi onneksi hävinnyt ja voin tulla tänne taas rauhallisella mielellä 🙂

  Ihana nähdä kuvia sinusta 🌹

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mä toin itse hyväksymiskirjeen sisälle postilaatikosta ja siinä oli kissan kokoisin kirjaimin, you are in. En edes ajatellut asiaa, kun meille on tullut niin paljon yliopistojen mainoskirjeitä.

   Delete
 7. Mahtavaa, paljon onnea tyttärellesi, ja teidän koko perheelle:) Johanna, ihana asu sinulla päällä,ja tuo sinun tukkasi on niin upea:) Kiva kuulla että voit jo paremmin,ja hyvää itsenäisyyspäivää:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jael! Kylllähän se vähän helpotti. Nyt toivottavasti poika saisi edes yhden hyväksyvän vastauksen.

   Mulla on aina ollut pitkät hiukset ja en osaa niitä lyhyemmiksi ajatella. Naama roikkuu ja hiukset roikkuu, mutta onneksi itsellä näkö sen verran heikkenee että ei huomaa. Peilistä katsoo aina vaan se sama tyttö :)

   Delete
 8. Paljon onnea tyttärelle! :) Ja mukavaa, että köhä hellittää. Itsekin vasta olin kunnon räkätaudissa, ja edelleen vähän köhin ja niistän. Sitkeää! Ja oletpas ollut hienona, kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Köhä oli yllättävän sitkeä. Toivottavasti sinullakin hellittää.

   Juu, kerrankin sai olla vähän hienohelma :)

   Delete
 9. Paljon onnea tyttärelle ja upealle äidille myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ansu! Tytär jo ilmoitti, että hän tottakai vanhimpana lapsena (siis puoliminuuttia vanhempi, kakset syntyivät samalla minuutilla) saa ensimmäisen hyväksyntäkirjeen :)

   Delete
 10. Ihana mekko ja sopii sinulle upeasti. Hyvää Itsemäisyyspäivää sinulle ja perheellesi !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle tulee mieleen yksi toinenkin puku, joka istui kantajalleen hyvin kauniisti :)

   Hyvää itsenäisyyspäivää!

   Delete
 11. Viimeisessä kuvassa olet Meryl Streepin näköinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkään hurjasti Meryl Streepistä, todella lahjakas ja monitaitoinen. Ensimmäinen elokuvani olen Kramer vastaan Kramer ja siten Ranskalaisen luutnantin nainen, viimeisin Florence Foster Jenkins.

   Delete