Monday, July 31, 2017

Kivoja tyttöjen vaatteita

Jokin aika sitten katselin ajankuluksi pienten lasten vaatteita Target -ketjun kaupassa (tämä on se kauppaketju, jolla oli Marimekko -kampanja). Yhdellä hoitolapsella olen ihastellut Cat & Jack -vaatteita. Ne on jotenkin kovin lystikkäitä, pienen jujun kanssa. Esittelemäni Cat & Jack  ja Genuine Kids ovat siis kuin Prisman tai Cittarin omat merkit. Muualta niitä ei voi ostaa kuin Targetilta.


Erityisesti mieltä lämmitti, kun tytöille tarjotaan tässä mallistossa perhosten ja kukkien, lilan ja pinkin lisäksi muutakin. Farkut maksavat 17.99 dollaria ja verot päälle (7.5 %) eli $19.34. Kuviointeina avaruusaiheita ja dinosaurus. 

"Pitkähihaisissa tyttöjen t-paidoissa seikkailivat dinosaurukset. Hero- eli sankaritekstit olen tottunut lukemaan poikien paidoista: Just an everyday kind of hero -viesti sopii kyllä tytöillekin. Paljon olisi ollut kuvattavaa, kuten maailmankartalla ja avaruusaluksilla koristellut tyttöjen t-paidat. Nämä pitkähihaiset maksoivat suunnilleen neljä dollaria. Genuine Kids -vaatteet valmistaa OshKosh. Nämä värikkäät vaatteet saivat toivomaan, että olisi vielä pikkuinen jonka ylle ne pukea. Kultakoristein koristeltu mekko maksaa 19.99 dollaria. 
Kävin nuorimmaisen kanssa eilen ostamassa t-paitoja. Se on yllättävän vaikeaa puuhaa. Ensin tietysti tarkastetaan, että tuote kiinnostaa. Sen jälkeen tutkitaan merkki. Lopuksi sovitetaan ja kaikki vähänkin epäilyttävät hylätään (kyllä vaan, kainalon kohta voi näyttää omituiselta tai paita olla liian leveä). Aikaisemmin tälle nuorelle miehelle kävi mikä vain, mutta ei enää. Toden sanoakseni en olisi osannut tuoda kotiin oikeita tuotteita omin nokkineni. Tällä kertaa kelpasivat Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Hurley ja Michael Kors. Onneksi kävimme T.J. Maxx -kaupassa, muuten olisi pankki haljennut. Nytkin piti sanoa, että vähemmillä paidoilla pitää pärjätä sitten pitempään. 

10 comments:

 1. Muistan Targetin reissuiltamme; se oli kuin lasten vaatetaivas 😂 Muksut oli vielä pieniä ja monta kivaa shortsisettiä lähti mukaan!
  Joo, kyllä meidänkin junnun (12v.)vaatteiden osto alkaa olla vaativaa..mikä kiristää, mikä ahdistaa tai kuva ei ole mieleen! Huh! Ja sitten kuitenkin pidetään vain niitä paria lempparia... eli vähemmälläkin pärjää 😀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun pitää aina välillä pyytää vaatteet päältä pesuun, kun alkaa näyttää että niillä mentäisiin useampi päivä peräkkäin. Harmittaa, kun olen ostanut etukäteen ja näyttäisi moni juttu jäävän käyttämättä. Onneksi kaksi vanhempaa eivät ole ihan näin kranttuja. Hyvähän se tietysti on kun tietää mistä tykkää.

   En pitkään aikaan ollut käynyt hipelöimässä näitä lasten juttuja. En uskaltanut vauvapuolelle ollenkaan. Siinä olisi mennyt taas puolipäivää hipelöidessä. Samoin naisten yöasuissa oli vaikka mitä. Onneksi olivat koot menneet 😀 Olisi vielä tullut kallis reissu...

   Hyvää elokuuta Anne-Marie! Ne porokuvat ovat olleet varsinainen hitti. Kiitos niistä! Kyllä on ihmetelty joulupukin tokkaa.

   Delete
 2. Nuo lastenvaateosastot yleensäkin kaikissa kaupoissa ovat niin houkuttelevia ja vauvaosastoilta voisi ostaa vaikka mitä, vaikka tarvetta ei enää ole, ei edes lastenlapsille.

  Mutta teinien kanssa on painajaismaista mennä vaateostoksille. Itse näkee vaikka mitä ihanuuksia, mutta heille ei tunnu mikään kelpaavan. Aina on joku pieni juttu joka on pielessä! :)

  Mukavaa päivän jatkoa sinulle (tai onkohan teillä nyt yö?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aikaero Suomeen on - 7 tuntia eli klo on nyt aamulla 9 ja teillä iltapäivää jo huidellaan.

   Vauvojen vaatteet on kyllä suloisia. Nyt taas pojan kanssa ostoksilla ollessa olisi pienille tytöille löytynyt jos vaikka mitä. Käsittämättömän ihania vaatteita pupujen ja muiden veikeiden metsäneläinten kanssa. Raahasin pojankin. Katsomaan :)

   Delete
 3. Lapset ja nuoret ovat aika vaativia ja tuntuvat tietävän melko tarkkaan mitä haluavat, esimerkiksi suosivat vain tiettyjä värejä. Valikoimia kyllä riittää, melkein menee pää sekaisin kun menee minne tahansa vaateosastoille 🙂Tykkään aika tavalla kultaisista jutuista vaatteissa, mutta en yleensä osta, koska ennakoin sen tilanteen kun joudun vaatteen silittämään. Kiiltäviä kohtia ei voi silittää.

  Ihastuin sinun postaamissasi kuvissa noihin avaruusaiheisiin yksityiskohtiin ❤️ Aamu-TV:ssä muuten kerrottiin että Trumpelo aikoo lähettää ihmisiä Marsiin, vaikka asiantuntijat sanovat että se ei ole mahdollista. 🌎

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on muuten hyvä ajatus, miettiä sitä silitysvaihetta. Multa on kyllä jäänyt moni kiva vaate ostamatta sen vuoksi. Tykkään laskoksista, vähän röyhelöistäkin, pitseistä. Sitten muistuu mieleen, että tämä pitäisi jotenkin saada sileäksikin.

   Aamuisin herään vähän sydän syrjällään. Melkein ensimmäisenä kysäisen mieheltä, että onko tullut yön aikana twiittejä. Joku rieha on melkein joka aamu, kun presidentti hoitaa maan asioita (hoitaisikin). Mua surettaa. En voi moittia maanmiehiäni sikäli, että itsekin amerikkalaisena vain vierestä seuraan ja päivittelen. Mutta onhan tämä hurjaa. Kuka tahansa toinen olisi jo virastaan pantu pois moisen sekoilun vuoksi. Ja että nyt sitten Marsiin...

   Delete
 4. Kivoja vaatteita, ja muutenkin nuo Targetit ovat kivoja,kävin niissä kun asuin USAssa. Minulla oli aikoinaan aika helppoa ostaa lapselle vaatteita,hän vartavasten ei halunnut merkkituotteita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harvoin ennätän kiertää muista kuin ruokaosastoa. Esimerkiksi sisustuspuolella on aina vaikka mitä kivaa. Ajasta kertoo aika paljon se, että kun etsin synttärilahjaksi kirjaa yhdelle hoitolapselle huomasin, että kirjaosastoa ei enää ole.

   Onneksi nämä pojan kelpuuttamat merkit eivät ole sellaisia merkkituotteita, jotka olisivat "merkkituotteita". Ovat vielä kaukana arvokkaista merkeistä. Aikaisemmin olivat ok nuorten putiikkien (Abercrombie, American Eagle, Aeropostale, Hollister) tarjonta, mutta tämä oli nyt vuodessa muuttunut täysin.

   Delete
 5. Olipa kiva katsella kuvia nykypäivän lastenvaatteista. Vahvoja värejä, taitaisivat sopia vaaleille suomalaisille lapsillekin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulen, että juuri siksi silmä näihin kiintyikin. Nuo OshKoshkin mausteisen väriset vaatteet tuovat mieleen Marimekon. Kuviointikin voisi olla ihan Marimekkoa. Ei sen puoleen, maustevärit näyttivät olevan tarjolla myös naisille. Monta mekkoa tuli hipelöityä :)

   Delete