Saturday, March 25, 2017

Kuinka uros kellistetään

En nyt varsinainen parisuhdeneuvoja ja flirttikonsultti ole, mutta näin kevään korvalla on hyvä muistella miten uros kuin uros kellistetään. Tai ainakin kesytetään. Kuvasarja havainnollistaa tapahtumat vaihe vaiheelta. 

Aloitus: makoillaan pehmeällä taljalla, takan ja kynttilälyhtyjen loimussa, kaikki omissa mietteissään.


Siirretään katse kohteeseen. Tästä eteenpäin mitä tahansa teetkin, niin kuten meillä sanotaan: KEEP EYE ON THE BALL. 


Kun katseet on lukittu siirrytään silittelyyn. Mieluummin myötäkarvaan.


Ja voilà, kellistetty on! Vatsan kautta sydämeen pääsy on myös hyväksi havaittu ja kelvollinen menettely. Yhteiset lenkit ja leikkiminen vahvistavat suhdetta.


🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

Kaunis aurinkoinen viikonloppu on alkanut mukavasti. Aamulla heräsin viideltä sen verran, että katsoin päältä lasten lähtöä uintikisoihin. Elämä on kyllä muuttunut valtavasti sen jälkeen, kun kaksoset saivat ajokortit. Kolmikko hyppäsi autoon ja huristeli matkoihinsa. Meet mobile -sovelluksesta seurasin tuloksia myöhemmin aamupäivällä. Illalla lähden mukaan finaaleihin. Lasten päivä on ollut sen verran pitkä, että tarvitsevat illalla kuskin. Huomenna sama uudelleen, mutta ajattelin mennä aamun alkukarsintoihin mukaan. 

Ihmeiden aika ei ole ohi. Pitempään blogiani seuranneet ehkä muistavat tuskailuni, kun tarvittavia raaka-aineita ruuanlaittoon ei löydy. Rahka, smetana, creme fraiche on lähes mahdottomia löytää sellaisenaan. Kreikkalainen jogurtti, sour cream ja kerma erilaisina yhdistelminä ovat paikanneet aukkoa. Eilen löytyi uudesta Sprout -kaupasta quark -purkki: maitovalmiste jossa vähän rasvaa ja paljon proteiinia! Kalifornian mansikat maksoivat dollarin paunalta (vajaa 500 g), joten mansikkarahka oli illan jälkiruoka. 

Onnellista, iloista viikonloppua! Me siirryttiin kesäaikaan pari viikkoa sitten. Pahin aamu-unisuus on jo ohi. 

Halauksin,

Johanna

10 comments:

 1. Ihana kuvasarja:) ja Felix:) Kiva kun löytyi rahkaa,muistankin kun tuskailit niiden puuttumista. Meillä siirryttiin kesä.aikaan torstain ja perjantain yön välissä,Mielestäni aika turha juttu täälläpäin, koska pidemmät päivät lisäävät vain energian kulutusta .
  Ihanaa viiikonloppua sinnekin:) Olipa halvat mansikat:) Minäkin ostin mansikoita viikonlopuksi;olivat dollareissa 1.38 per rasia,ja tosi makeat:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On teilläkin hyvän hintaiset mansikat. Luulen, että tämä oli uuden kaupan avajaistarjouksia mutta hyviä olivat eikä mitään jättisuuria kuten yleensä. Tämä Sprouts kauppa kertoo olevansa Farmers Market ja on kyllä tervetullut vähän erilaisen tarjonnan kanssa. Olen nyt käynyt kolme kertaa, mutta tungos on niin valtava että kauheasti en ole ehtinyt vielä tutkimaan.

   Minä jättäisin kesäaikaan siirtymisen myös väliin. Tuntuu vähän turhalta touhulta.

   Bambille terveisiä Felixiltä! Tuossa se loikoilee jalkojen juuressa.

   Delete
 2. Täällä Suomessa kesäaikaan siirrytään ensi yönä. Onneksi ensi viikko on lomaa, on aikaa totutella kroppa uuteen rytmiin :) Kesäaika on ihan peestä! Kiinnostas tietää, kuka siitä enää hyötyy. Ei automatisoidun navetan lehmät ainakaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viikko siinä melkein menee. Itsekin ihmettelen miksi tätä vielä harrastetaan. Meillä taitaa osavaltioista Arizona olla ainoa, joka ei siirry kesäaikaan. Joskus oli tutkimusta siitä, kuinka paljon kuolonkolareita ajan siirtely aiheuttaa. Ei ole ihan riskitöntä. Ja ne lehmät kyllä varmaan viettää aika lailla luonnonmukaista aikaa :)

   Delete
 3. On se kyllä jännä miten esim juuri maitotuotteiden valikoimat vaihtelevat eri puolilla. Miksihän ei ole esim rahkaa? Onko se mieltymyksistä kiinni? Muuten, pakko kysyä, miltä tuntuu kun ei tarvitse ajaa lapsia enää joka paikkaan? Onko se pelkästään ihanaa vai kaipaatko jotain?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulisin, että kuntoilubuumi on tuonnut tällaiset tuotteet tarjolle. Ja tietysti terveysintoilu. Esimerkiksi myyntiin on tullut isosti Siggis -merkillä jogurtteja ja firman perustaja ja omistaja taitaa olla Islannista. Vai Norjasta. Munkin pitäisi vissiin aloittaa karjalanpiirakkabusiness.

   Olo oli aluksi kevyt, kun autoilu jäi vähemmälle. Tietysti kova huoli että ajavat turvallisesti. Yritän vieläkin aina silloin tällöin, mielellään edes kerran parissa viikossa, kuljettaa lapsia. Siinä ajaessa käydään läpi niin monet kuulumiset ja jutut. Olen ollut vähän pihalla mitä kaikkea tapahtuukaan. Se on aikamoista bonding. Juniori (vielä 14 v.) tarvitsee vielä kyydistystä, mutta autokoulu pitäisi aloittaa muutaman viikon sisällä. Heinäkuussa saa sitten tarttua autonrattiin.

   Delete
 4. Hih, just hyvä tekniikka! Varmasti auttaa, kun nuotilla on ajokortti. Meidän teinit saivat skootterin viime kesänä ja sekin auttoi. Mukavaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä tekniikka on huomattu kyllä ihan pettämättömäksi.

   Skoootterit on ihania! Kummasti ne kumitassut auttavat. Matka kotitalolta maailmalle lyhenee pikku hiljaa.

   Delete
 5. Onpa kiva kuulla sinusta, olen kyllä kaivannut postauksiasi!
  Meillä esikoinen täyttää elokuussa 18-vuotta, me ajatamme häntä nyt itse.
  Hienosti uros kellistyy 😁

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, teillä on kohta uusi aikuinen talossa! Eikö vain olekin aika vinhaa opettaa ajamaan. Huomaan, että nuorimmainen seuraa jo silmä tarkkana mitä missäkin vaiheessa tehdään. Taas on pitänyt skarpata omia ajotapojaan.

   Kyllä toi meidän Felix on aika helppo kellistettävä kun sille päälle sattuu. Nytkin istuu tässä mun sylissä :)

   Delete