Friday, March 31, 2017

100 ja yksi tarinaa

Tästä viikosta olisi taas kerrottavana ainakin 101 tarinaa. Mä tarinani mistä alkaisin? Tämä on aika helppo: jos joku sanoo rakastavansa, niin siitä on paha laittaa paremmaksi. Yksi huolehdittavani kutsui 5-vuotissynttäreilleen. Vähän toppuuttelin ja sanoin, että vanhemmat päättävät. Monet haluavat läheisen perheen ja ystävät synttäreille. Vastaus oli: but I love you. 

Seuraava tarina voisi olla siitä, kun tytär totesi olevansa siinä kunnossa että kouluun ei ole meneminen. Oivallus tapahtui klo 2:3o aamuyöllä. Mutta katsottuaan kelloaan tytär päätti lähettää tekstarin äidille vajaat neljä tuntia myöhemmin. Jotta äiti saa nukkua. 

Tämä tarina on jo aika mones. Opettaja kutsui tyttären pöytänsä ääreen. Tiedätkös, olen seurannut sinua tässä pari kuukautta. Näyttää siltä, että missä tahansa ryhmässä teet töitä, niin ryhmä suoriutuu paremmin. Ryhmä esittää enemmän yksityiskohtia, kokoaa "big picture" monelta kantilta ja esiintyy yhtenäisenä. Nimittävä tekijä on sinä. Ok, maailmassa on aivan upeita opettajia! 

 Ja sitten se 101. Tulin töistä illalla vähän nuukahtaneena, flunssaa tai jotain pukkaa. Lapsi rynnistää ovelle. Äiti, oleks sä kunnossa? Kuulin, että olet vähän down. Onhan kaikki hyvin? Voinko mä auttaa? Tarinan opetus: se vanhempi joka on poissa saa täyden huomion. Ihanaa viikonloppua! 

P.S. Sattui silmiini kiva mallisto erilaisia kasseja ja laukkuja. Olin sitä mieltä, että nyt ovat menneet suunnittelijalta sekaisin Pariisi, Tukholma, Helsinki ja Stockmann. Vaan googlailun jälkeen paljastui, että Pariisissa on perinteikäs firma nimeltään Stockman, joka tekee mallinukkeja.


Laukkujen valmistaja on Le Papillon.

6 comments:

 1. Ok, maailmassa on myös aivan upeita oppilaita! Ihana lukea tällaista tekstiä.

  Hyvää viikonloppua.:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinäpä sen taas niin mukavasti muotoilit. Kyllä mä ihan oikeasti olen aika ylpeä tyttärestä, ja pojista kanssa. Opettajat osaavat täällä kannustaa niin kivalla tavalla.

   Mukavaa viikonloppua!

   Delete
 2. Upeaa,tyttärestäsi saat olla tosi ylpeä.Ja ihana pikku huollettava joka halusin sinut synttäreilleen:)
  Katselin ensin tuota kassikuvaa hieman ihmetellen ennen kuin luin tekstisi;D
  Kaunista huhtikuun alkua sinulle Johanna:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa huhtikuuta! Mua ei ole yritetty aprillata, joten kuukausi on alkanut hyvin.

   Lapset on kyllä aika kivaa seuraa. Palaute tulee välittömästi. Eilen illalla olin iltavahtina ja siinä nukuttaessa sain aika valloittavia, onnellisia hymyjä :)

   Delete
 3. Ihana pieni hoidokki ja huomaavaiset lapsukaiset! Tuo laukku on kyllä ihana 💕

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen ollut kahden vaiheilla pitäisikö laukku ostaa vai ei. Laukkuja kyllä on tarpeeksi, mutta ainahan sitä jotain uutta mielii.

   Hoidokki myös ilmoitti topakasti, että vaikka en oikeasti ole perheenjäsen niin olen kuitenkin osa perhettä. Mahtavaa logiikkaa!

   Delete