Friday, October 23, 2015

Asuntoesittelyssä 1.2 miljoonan dollarin koti

Kävimme miehen kanssa kurkistelemassa mitkä ovat uusimmat asumisen trendit. Katsoimme kaksi kohdetta, molemmat uudisrakennuksia. Ei näissä mitään järisyttävää ollut. Ainoa silmiinpistävä juttu oli viininmaistelulle varattu tila molemmissa taloissa. Valkoiset keittiöt olivat tehneet myös pesänsä taloihn. Ja löytyipä vähän tapettiakin. Muuten ratkaisut olivat aika perinteisiä. 

Tämä 1.2 miljoonan dollarin koti oli sikäli pieni, että makkareita oli vain neljä. Alakerrassa oli toisaalta tilaa seurusteluun vaikka kuinka. Toisaalta esim. elokuvateatteria ei ollut tai uima-allasta ulkosalla. 

Kaksipuoleinen portaikko tervehti tulijoita. Love it!


Dining roomista ei saanut kuvaa sitten millään. Tarjoilutilan musta-valkoinen tapetti on samaa kuin mitä dining roomissa oli käytetty. 


Valkoinen keittiö. Takana aukeaa tila aamiaisnurkkaukseen. Aamiaisnurkkaus


Keittiöstä nousi portaat toiseen kerrokseen ja portaiden alaosaan oli rakennettu koirankoppi. Ihan kuin siinä oven päällä olisi lukenut Felix....


Huone soitannalle.Olohuone lintuperspektiivistä. 
Viininmaisteluhuone. Tila oli suosikkini tässä talossa. Kyllähän tuolla voisi maistella juomia ja ruokia, pössytellä sikarin lokoisassa nurkkauksessa....


Mittasuhteet hämäävät. Pöytä oli melkein kainalon korkeudella ja pöydän ympärille mahtunee lähes 20 henkeä.


Kotitoimisto. Pitäähän niitä töitäkin tehdä. 


 Matka jatkui yläkertaan. Kaipailin vähän kolmatta kerrosta, mutta sitä ei ollut. Näkymä eteisaulaan. 


Master Bedroom. Tämä oli talon toinen huone, jossa oli tapiseerattu. Tila oli yllättävän pieni, mutta kyllä sinne sänky mahtui. Sen sijaan Master Bathroomissa ei oltu neliöitä säästelty. Ammeen koko taas kerran hämää. Kuvissa se näyttää pikkuruiselta, melkein kuin ämpäriltä. Ammeeseen mahtuu oikein hyvin kaksi polskijaa. 
Ja suihkuun saisi varmaan mahdutettua jalkapallojoukkueen.


Jos oli Master Bathroom suuri, niin sen yhteydessä oleva vaatehuone oli valtava. Kuvista se ei oikein näy, mutta tilaa oli käytetty kahden huoneen verran. Vierashuoneen päätyseinään oli maalattu ruudutus.


Annie-tyttö ei taida olla  mestariampuja vaan mestari tenniksessä. Hauskana yksityiskohtana olivat pinkit tennispallorivistöt, joilla elävöitettiin vihreää maalipintaa. 
Vaatekaapeista oli esittelyn ajaksi otettu ovet poist.Anniella oli myös oma kylppäri. Veli sitten pelailee lacrossea. Pelin suosio on muuten noussut huimasti viime vuosina. 
Vielä yksityiskohta aulasta. Kodinhoitohuoneesta jäi kuvat ottamatta. 


Ja silmäys ulkoa. Mitäs sanot. Asettuisitko taloksi?

18 comments:

 1. Hienot kämpät.Ottaisin tuon valkoisen keittiön,ison kylppärin ja vaatehuoneen;D Mainio koirankoppi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä kivasti käytetty muuten vähän hukkaan jäävä tila. Minäkin haaveilen valkoisesta keittiöstä. Vaikka voisi sormenjäljissä olla hankaamista...

   Delete
 2. Välillä luulee,että on kaiken nähnyt, mutta että koirankoppi ! En ole sitä ennen nähnyt vielä sisällä. Ja puttigriini lattiassa on ihan jees. :) Meillä oli joskus valkoinen keittiö, niin siitä tykkään....omat voimat ei kyllä riittäisi tuon siivoamiseen, mutta kai sitä voisi palkata siivoojan, jos olisi tuohon taloon varaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä aika kiva, että koira oli huomioitu. Ja mahtuisihan tuonne varmaan kissallekin vaikka kiipeilyteline.

   Tässä meidän naapurustossa taidan olla ainoa, joka itse siivoaa talonsa. Siivousapua käytetään ihan hurjan paljon. Ja jos ei muuhun, niin ikkunoiden pesuun sitten viimeistään.

   Valkoisesta keittiöstä haaveilen. Tai harmaasta. Tähän taloon itseasiassa harmaa sopisi paremmin kuin valkoinen.

   Delete
 3. Voisihan tuohon juuri ja juuri muuttaa... ei vitsi mutta oikeesti. Meidän kerrostalokolmio mahtusi reippaasti tuohon vaatehuoneeseen :D Kiva toi koirankoppi! Ja tykkään kuistista, siinä on jotain jämäkkyyttä. Ja joo, oikeesti koko talo olisi ihana ja kelpaisi,keittiöineen päivineen vaikka on vain 4 makkaria.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viinihuoneesta saisi yhden makkarin lisää. Ja kyllä siellä koirankopissakin mahtuisi nukkumaan :)

   Kuistille sitten kiikkustuoli ja siinä olisi hyvä vartoa, kun tyttären poikaystävä tuo tyttöä kotiin. Haulikon kanssa ja mälli huulessa niin kuin vanhoissa elokuvissa :)

   Olihan tuo aika ihana talo. Harmi, kun en saanut kuviin syvyyttä ja korkeutta. Osittain oli ihan katedraalitunnelmia

   Delete
 4. Näin suomalaisen makuun ahdistavan paljon tavaraa, kuosia ja väriä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, silloin kun maahan muutin niin kyllä värikylläisyys ja huonekalujen määrä kodeissa hämmensivät. Nykyään olen jo ihan sinut. Tosin tässä kohteessa kiinnitin huomion dining roomin verhoihin: olivat tummansini-valko raidalliset. Ja tapetti oli musta-valkoista. Muuten tää upposi kuin veitsi sulaan voihin :)

   Delete
 5. Hauska idea tuo "koirankoppi" :) , koirat kun viihtyvät "luolissa". Itse tosin pitäisin kupit keittiössä ja pehmustaisin tuon mukavammin. Kauniit nuo portaat yläkertaan ja samoin aamiaisnurkkaus. Kiinnostavia kuvia. Kiitos esittelystä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koppi on sen verran tilava, että sinne voisi hankkia vaikka kunnon pehmustetun pikkutalon. Tämän vieressä on kodinhoitohuone, joten vesipalvelu toimii ainakin hyvin. Usein näkee, että koiran ruokakipot ovat kuraeteisessä. Meidän Felix tosin nauttii ruokansa keittiössä.

   Oli tosi kiva talo kierrellä. Viinihuoneeseen palasin uudelleenkin. Siinä huoneessa oli kiva tunnelma.

   Delete
 6. Olipa tosi mielenkiintoinen juttu! Kyllä muuttaisin. :-) Tuo koirankoppi oli ihan mahtava idea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiktos Bisquits! Talossa olisi reilu takapiha lastenkin temmeltää. Puhumattakaan tämän asujaimiston uinti- ja tennisklubista. Ja kuntosalista. Yleiset palvelut ovat kyllä mahtavat. Tosin HOA (home owners association) maksut ovat sen mukaiset.

   Delete
 7. Huh huh, ei kiitos minulle :) Kovin on "jenkkityylinen"... Ei ainakaan meidän koira viihtyisi kopissa sisällä. Nämä esittelyt on hauskoja, kiitos sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen paljon miettinyt tätä tyyliasiaa. Varmaankin iso tekijä on se, että taloa ostaessa/rakentaessa mietitään jo jälleenmyyntiarvoa. Jos liuaksi poikkeaa valtavirrasta, niin sitten on myymätön paikka. Tässä kohteessa ihastutti runsaat paneloinnit ja huikea huonekorkeus.

   Felixkin valtaa sohvan ja sängyn. Tosin uinipaikkana on oma pehmustettu mökki.

   Delete
 8. Ou mai! Heti muuttaisin :) <3 Ihana talo! Ulkoa päin ehkä ainut miinuspuoli... jotenkin kolhon näköinen. Sellainen perus jenkkityylinen iso, avara, valoisa front porch olisi kiva, keinu siinä kuistilla ja you know, kaikki leffoista tutut jutut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun sydän sykähtelee sellaiselle wrap around porchille. Niissä on sitä jotain. Tää porch ei kuvassa tee sikäli oikeutta, että luonnossa se oli aika mittava. Talon julkisivu vaan on niin huikaiseva, että porch näyttää pikkuriikkiseltä.

   Traditionaalinen talotyyli myy parhaiten ja siksi kai sitä harradtetaan. Näähän on paljon Englannista, Tudor, Queen Ann, Queen Victoria ja sitten tältä mantereelta Colonial style. Edelleen näillä malleilla rakennetaan...

   Delete
 9. Oi mitkä portaat. Ja hieno talo yksityoskohtineen kyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Portaat olivat kyllä kuin elokuvissa :) Yksityiskohtia oli niin paljon, että paikan päällä en kaikkea edes huomannut. Esim. kuvista vasta älysin pojan huoneen paneloinnit.

   Delete