Wednesday, June 3, 2015

Kuinka karistetaan yli 30 vuotta - DIY

Ikähän on vain numero. Vai miten se nyt meni. Mulle muuten kävi niin, että kuvitelin useamman vuoden ajan olevani 41. Mittari jotenkin jumittui siihen. Sitten kerran aloin oikein laskea syntymävuodesta ja monta vuottahan siinä olikin mennyt 41-vuotiaana. Ooops. En ole tainnut julkistaa yhtään tee-se-itse -juttua, joten ollos höyli.


Nyt voi jokainen askarrella itsensä sopivan ikäiseksi. Tässä tapauksessa asetuttiin sängylle selälleen, valo tulee vasemmalta puolelta ikkunasta. Silmiä vähän pyöreämmiksi ja katse iPadiin. Kuva How-Old.netin sivuille ja  kas, yli 30 vuotta on iästä kadonnut. (Pitääkin kokeilla tätä seuraavaan passikuvaan.) Neito on taas 17-vuotias, elämä edessä ja kevättä rinnassa. 

Sanottakoon vielä, että minkäänlaista meikkiä ei ole ja tukkakin on kampaamatta. Kuvaa ei ole myöskään retusoitu. Bloggaaja siis au naturel.

Joskus vuosia sitten kävin kuuntelemassa Marco Bjurströmin ja Ritva Enäkoksen puheita pariinkin kertaan. Mua kiehtoi Enäkosken jutut kyllä enemmän. Bjurströmiltä ei jäänyt mieleen kuin nami nami. Ja että aamulla pitäisi juoda lasillinen yön yli lasissa tunkkaiseksi seisonutta vettä. Vai olikse hapettunutta...

Yhdessä tilaisuudessa Enäkoski demonstroi miltä keski-ikäinen nainen mahtaisi näyttää ratsastaessa. Siis petipuuhissa. Rouva hyppäsi estradille nelinkontin ja yleisö ulvoi naurusta. Mua ei kyllä naurata enää, vaikka ajatus sikäli on aika hauska. Esteettisesti - ei niin hauska. Joten tämäkin asia puoltaa sitä, että selällään sitä kummasti kaunistuu :)  Ja ainahan voi laittaa valot pois. Tai sitoa silmät. Viininkin huhutaan auttavan. 

8 comments:

 1. Sä olet kyllä freesissä kunnossa:DDD Olen myös käynyt Markon ja Enäkosken tilaisuuksissa kuuntelemassa (ja katselemassa), jotenkin tuntuu että siitä on jo 20 vuotta...ainakin melkein...

  ReplyDelete
 2. On siitä... Mulla viineisin oli 1998. Kyllähän ne oli viihdyttäviä ja lämminhenkisiä tilaisuuksia. Ajateltavaa siinä naurun lomassa. Ja mä veikkaan, että tää DIY onnistuu, kun nostaa vielä selällään ollessa leukaa ylös. Painovoima pitää huolen, että ei erotu kuin poskipäät :)

  ReplyDelete
 3. Siis nyt on ihan pakko kysyä, et onko teillä siellä nuorentavaa vettä tai jotain? Tuo kuvan tyttö... ;)

  ihanaa päivää,
  Assari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Assari, sie oot kiltti! Meillä on ollut kyllä hauskaa, kun olemme tällä ohjelmalla ikiämme arvuutelleet :)

   Delete
 4. Minäkin kokeilin tuota juttua ja oli hauska nuorentua;D

  ReplyDelete
 5. Luoja on järjestänyt tuon viimeisen kappaleen esteettisen ongelman ratkaisuksi ikänäön! Lähietäisyydellä mieheni ei oo nähnyt ryppyjäni enää vuosiin ilman lukulaseja (jotka tietysti riisutaan ensimmäiseksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana! Tämä oli kyllä ihan naulan kantaan. Meillä vaan mies meni ja päräytti laserilla näön kuntoon :( Mulla alkaa olla lasien paikka tosin.

   Delete