Tuesday, March 18, 2014

Master Bathroom

Olen aina arvostanut jos kylpyhuoneessa on tilaa. Ei tule niin herkästi riitaa siitä, kenen hammasharja on kenenkäkin puolella ja onko putelit oikeilla paikoillaan. Siivouskin on jotenkin helpompaa. 


Tosin tän kattovalaisimen putsaukseen ja lampunvaihtoon tarvitaan kunnon tikkaat. Kuvissa valaisin näyttää onnettoman pieneltä, mutta kyllä se on ihan reilun kokoinen. Holvimainen katto vain kohoaa niin korkealle. 


Kylppäriin saa kolmesta ikkunasta valoa. Ja talvipakkasilla tietysti myös auringon lämpöä. 


Poreilevassa ammeessa rentoutuu kyllä rankemmankin päivän jälkeen. 


Kuvassa vasemmalla oven takana on wc. Ja suihkutila on oikealla heti ammeen jatkeena. Ikkunapenkillä mahtuu istumaan vaikka ystävän kanssa jalat vastakkain. Olen mä joskus unohtunut siihen lukemaan kirjaa.

L

Toisen talon vuokraamisen suhteen oli onni myötä. Ainakin toivon niin. Loppuviikosta taloa tuli katsomaan henkilö, joka oli tehnyt kotiläksynsä huolellisesti: koulut, palvelut, ihan kaikki oli selvitetty. Talo oli sopivan kokoinen ja katselijan mielestä ihanteellinen perheelle, joka muuttaa maahan myöhemmin. Suunnitelmatkin ovat selkeät, kaksi vuotta vuokrausta, oman talon hankinta, lapset collegeen (nekin jo katsottu valmiiksi) ja anoppi huolehtimaan taloudesta :) Kävin sunnuntaiaamuna vielä aamupuhteiksi pyyhkimässä pölyjä, tarkistamassa että kaikki on kunnossa. Vuokrasopimus on allekirjoitettu ja nyt vain sitten toivotaan, että kaikki on juuri niin hyvin kuin miltä näyttää. 

4 comments:

 1. Mä tykkään tuosta että vessa on oven takana - silloi sitä voi käyttää vaikka toinen lojuisi ammeessa (ettei tarvitse jalat ristissä odottaa, nim. meillä on vain yksi kylppäri).

  Ja minä oli aina sitä mieltä ettei kahden hlön taloudessa tarvita kylppäriä, jossa on kaksi lavuaaria - kunnes muutimme nykyiseen asuntoon. En varmaan enää osais olla vain yhden lavuaarin kanssa :)

  Onnittelut uuden vuokralaisen löytämisestä!

  Mervi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän se vessanpönttö ihan kaikista esteettisin sisustusornamentti ole :)

   Olet ihan oikeassa. Mitä suurempi tiski sen vähemmän riitaa. Ja on ihan kätevää, että molemmille on omat altaat. Tosin mä olen nykyään jo niin kaino, että en halua kylpyhuoneessa vierailla kun siellä on muita, edes pesemässä hampaita. Mä en näytä kovin kauniilta hammasharja suussa :)

   Delete
 2. Oi miten ihana kylppäri! Kun vielä asuin Helsingissä,oli asunnossamme tosi ihanan suuri ja hyvä kylppäri,saunoineen,mutta tässä nykyisessä asunnossa kylppäri on niin pieni,että hyvä kun mahtuu kääntymään.Ja kiva kuulla että ehkä on löytynyt hyvä vuokralainen:)

  ReplyDelete
 3. Ihana kylppäri!
  Voisin tulla teille ammeeseen lojumaan :)

  Asioilla on taipumus järjestyä..toivottavasti uudet vuokralaiset ovat hyvät!!
  Mukavaa viikonloppua!!

  ReplyDelete