Friday, February 14, 2014

Happy Valentine's!

Kuten joulu myös ystävänpäivä yllättää joka vuosi. Siis olenhan mä nähnyt namit, nallet, kortit ja kukat kaupoissa jo oikeastaan puolentoista kuukauden ajan. Mutta että juuri tänään! Anyway, Hyvää Ystävänpäivää! Happy Valentine's Day!


Meillähän päivä on enemmänkin rakastavaisten päivä kuin ystävien. Monenlaisia tutkimuksia ja kyselyjä on tehty. Radiosta kuulin, että n. 30 % naisista haluaisi lahjaksi kukkia, hiukan pienempi osuus suklaata. llallinen, korut ja hajuvedet olivat seuraavana listalla ja alusasut saivat vain 8% kannatuksen. Kolme neljäsosaa miehistä sen sijaan haluaisi seksiä. Eläköön se pieni ero!


Eilen illalla kävimme miehen kanssa kaupassa. Oli vähän sellainen extreme-meininki! Tiet olivat edelleenkin autiot ja liukkaat paikka paikoin, mutta lähi Valtsulla (Walmart) olikin aika hyörinä vaikka työntekijöitä oli normaalista vain kourallinen. On aina yhtä liikuttavaa nähdä kuinka aavistuksen eksyksissä olevan näköiset miehet harhailevat kortti-, makeis- ja kukkahyllyjen tietämillä. Yhdellä isällä oli lapset mukanaan ja kärryihin oli istutettu ihmisen kokoinen nallekarhu, toinen lapsista kantoi suklaarasiaa ja toisella oli ruusukimppu kädessään. Nallen tassussa oli vuosiluku 2014. Mietin, että minnehän äiti laittaa kaikki nallet jos joka vuosi saa uuden...

Mies jäi edelleen kotiin, kuten niin moni muukin työssäkäyvä. Tulimme siihen tulokseen, että hän hoitaa tänä aamuna lapset harkkoihin - kouluthan on kiinni - ja illansuussa tyttären osavaltion kisoihin n. sadan mailin päähän. Talviajo ei ole koskaan ollut mun vahvin puoli ja vaikka tiet ovatkin sulat, niin mustaa jäätä on riittämiin.  

Felixin paras ystävä on naapurin Palmer. 


Tässä pojat muutama päivä sitten leikkivät lempileikkiään: ylös ja alas aidanviertä. Palmer haukkuu  matalasti wuuff wuuff ja Felix jäpittää jap jap jap.


Juhlitaan tänään ystävyyttä ja rakkautta. Vaikka vähän pitemmän kaavan mukaan.13 comments:

 1. Ihana ilme Felixillä viimeisessä kuvassa :) Hyvää Ystävänpäivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää Ystävänpäivää, Mari!

   Felix tykkää Palmerista kovasti. Toi ilme tarkoittaa joko a) hei mutsi, mulla on hauskaa tai b) mutsi, älä häiritse! Eksä nää, että meillä on leikit kesken. Joo, Felix on nyt kyllä vähän ottanut sen perheen pienimmän paikan... Huomaan kutsuvani itseäni äidiksi ihan huomaamatta...

   Delete
 2. Eilen oli just telkkarissa, että monilla (näytti miehiä ruusupuskien kanssa) alkaa olla ystävänpäivästressi. Kysyin sitten puolisoltani, että joko sinulla on ystävänpäivästressi, hän oli ihan hämmennyksissään, että miten siitä stressiä,
  hän ei tajunnut koko asiaa :D. Ei ole nimittäin meillä koskaan lahjoja eikä ruusupuskia näkynyt :).

  no name

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää Ystävänpäivää!

   no name

   Delete
  2. Aika ihana :)

   Meillä vaihtelee vuosittain. On ollut ystävänpäiviä, jolloin mies on vienyt balettiin (tykkään baletista), syömään ja antanut pikkuisen rasian. Sitten on vuosia, jolloin saan kahvit sänkyyn. Tai sitten vain aamulla nopsasti toivotetaan ystävänpäivää.

   Tänä vuonna sain ruusukimpun jo keskiviikkona, kun säästä oli epävarmaa. Ja aamukahvimukin tänä aamuna sänkyyn.

   Itse annan miehelle ja lapsille yleensä vähän nameja/suklaata ja hankin kortit. Yritän tehdä vähän parempaa ruokaa. Joten aika iisisti me moneen verraten juhlitaan.

   Hyvää Ystävänpäivää!

   Delete
 3. Täälläkin ,kuten teillä ,on Valentine's day eikä ystävänpäivä.Mutta toivottelen sinulle hyvää ystävänpäivää! Ihana Felix,terveisiä Bambilta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Felix kiittää. Mä muuten luulen, että he tulisivat Bambin kanssa hyvin toimeen.

   Hyvää Ystävänpäivää! Sinulla oli siellä varsin värikäs ja mielenkiintoinen kaupunkikierros.

   Delete
 4. Ihanaa Ystävänpäivää Johanna! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnellista Ystävänpäivää! Meillä alkaa jo olla kallistunut iltaan, mutta voihan sitä juhlintaa jatkaa vielä huomennakin.

   Delete
 5. Happy Valentine's ja sydämiä elämäänne! Kiitos kivasta blogistasi, se tekee minut
  Iloiseksi.
  -Eesaiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, tänään on ollut kyllä hyvin sydämentäyteinen päivä. Ja eilen sydän sai oikein kunnon sykkeet, kun tein lumitöitä. On se kyllä turkasen raskasta hommaa.

   Kiitos ystävällisistä sanoistasi. Onnellista Ystävänpäivää!

   Delete
 6. Happy Valentine! Ihanat kaverukset Felix & Palmer!

  ReplyDelete
 7. Felix tuli hetki sitten sisälle. Kävi reuhaamassa Palmerin kanssa. Harmi, kun pojat eivät pääse toisiaan nuuhkimaan, mutta hauskaa heillä tuntuisi silti olevan. Välillä niin, että Felixiä on ihan mahdoton saada sisälle.

  Hyvää Ystävänpäivää, Lumo!

  ReplyDelete