Monday, September 2, 2013

Nothing says I love you like...

...matching licence plates. 


Miehen auton puskurissa on ollut jo jonkin aikaa tämä sini-valkoinensymboli yhdessä leijonan kanssa (alempi kuva). Halusin omaan autoon samanlaisen, mutta tietysti suomalaisena versiona. Muutama päivä sitten sain paketin ja paketista paljastui yläkuvan kilpi!  Mies oli teetättänyt sen varta vasten mittojen mukaan :)


Autoissahan ei tarvitse olla edessä rekkaria, riittää kun sellainen on takana. Moni laittaakin eteen jonkin itselleen merkityksellisen symbolin, ajatuksen, joukkueen lipun. 


Tässä on sekin hyvä puoli, että lapset nyt tunnistavat auton. Näitä tämän näköisiä autoja on kai miljoona koulun carpool -jonossa, parkkipaikalla ja kerran harkoistakin oli ihan vieraat mukulat syöksymässä auton sisuksiin. Joten jos näkyy tien päällä, niin tööttää!

14 comments:

 1. No kyllä nyt kelpaa ajella;) - hieno on.
  Oikein hyvää syksyn alkua sinne kauas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, armas Lady! Kyllä tässä on itselläkin melkein ladymäinen olo kun autolla kurvaa :) Tulin just ruokakaupasta ja kerrankin auto erottui muiden joukosta.

   Delete
 2. Tuli mieleen et mun siskolla oli Suomen lippu autossa Amerikoissa ollessa! Kerran yksi ihminen tuli ja sano että tunnisti lipun heti, että se on Kreikan lippu! No Pirkko siitä selittää miten aisat oikein on ja toinen vain inttää omia tietojaan joista ihan varma...että semmostakin saattaa sattua....;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saas nähdä minkälaisia arvailuja tästä tulee. Olen nähnyt täällä meillä yhden Suomen lipun (tarra, takana) ja kun autoilija käveli paikalle kysäisin lipusta. Hän oli ollut vain Suomessa käymässä äkkiseltään ja ihastunut niin kovasti, että halusi laittaa lipun autoonsa. Musta se oli kyllä aika suloista :)

   Delete
 3. Hieno kerta kaikkiaan. Kreikan lippu oli joskus samanlainen kuin Suomen mutta värit olivat päinvastoin :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun piti ihan googlata. Niinpäs on ollutkin! Kyllä sitä välillä tuntee itsensä kovin rajoittuneeksi, taas olisi käynyt Trivial Pursuitissa huonosti.

   Aloin haaveilla sellaisesta leijonalipusta pieneen tankoon heilumaan auton eteen :)

   Delete
 4. Replies
  1. Itse ilahduin tästä valtavasti. Ja kuten tuossa jo Lady of The Mess sai vastauksen, niin ruokakaupan parkkarilla ei ollut ongelmaa erottaa autoa. Joskus mun pitää painella avainta, jotta näen missä autossa alkavat valot vilkkua. Varsinkin, kun en aina muista katsoa mihin auton jätin...

   Delete
 5. Replies
  1. Kiitos, Jael! Sun lipussa on myös samat värit.

   Delete
 6. Iloa saa monista pienistä asioista, ei hassumpi ilo;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen huomannut, että usein ne pienet ja odottamattomat asiat ilahduttavat enemmän kuin suuret ja hartaasti odotetut :)

   Delete
 7. On hieno! Kyllä passaa, hyvä! - Mulle kävi New Yorkissa majapaikan respassa näin; tyttö katsoi passiani ja sanoi kysyvästi: Finland? that's in Sweden? Tämä tapahtui vuonna yks ja kaks, ehkä meidät nyt jo tunnetaan paremmin. - p.s. presidentti Obama lienee parhaillaan illallispöydässä, jossa on myös Suomen Sauli Niinistö, televisio onkin paahtanut tätä Tukholman kokousta koko päivän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täälläkin tuli lyhyt pätkä uutisissa, kun Obama kätteli Ruotsin pääministerin kanssa. Miten ne Ruotsin liputkin näytti jotenkin niin kotoisilta :)

   Olipas muuten edistyksellinen respa. Yleensä ei ole kovin paljon hajua missä Suomi on. K

   Ehkä mä alan kutsua autoa "Little Finland" ja julistan sen perheen kesken itsenäiseksi valtioksi, jossa pätevät äidin lait ja asetukset :)

   Delete