Wednesday, September 4, 2013

Halloween lähestyy - Chasing Fireflies kuvasto tuli jo!

Jokasyksyinen ja suhteellisen varma merkki Halloweenin lähestymisestä on Wishcraft -kuvaston ilmestyminen (klik klik). Varoituksen sana on kuitenkin paikallaan: kuvaston katselu saa aikaiseksi vakavaa kuolaamista. Jonkinlainen kaulalappu on siis tarpeen. 


Jos Disney-kostuumit ovat alkaneet kyllästyttää niin Chasing Fireflies -putiikin puvut ovat sitten paikallaan. Asuissa on käytetty mielikuvitusta. Kyllä kuvastossa on prinsessa- ja prinssijuttujakin, mutta paljon myös kaikkea muuta. Kuten nyt tämä Regal Eagle:Tai Autumn Leaves Fairy:


Tulip Flower Fairy saa ainakin mun sydämen läpättämään:


Evil Ivy Costume - en kyllä käsitä miksi tämä on niin ilkeä: 


Monarch Butterfly liihottelee suoraan sydämeen:


Ja onpas kiva, kun on tehty Miss Musketeer. Aina on vaan miehet muskettisotureina:

Cha-cha-cha Dancereriltä eivät röyhelöt lopu:Darling Duchess on kuin historiallisesta leffasta karannut:Birthday Cake:

Paper Doll:Ja perheen pienimmillekin on juttuja, kuten nyt tämä Nibbles the Mouse:Poikiakaan ei unohdeta. Viking Warrior on kyllä aika cool:The Fly:


King Cobra: 


Harmi, kun löysin nämä asut vasta muutama vuosi sitten. Meidän kaksoset olisivat muuten saaneet olla pieniä tonttuja: 
Itselleni haluaisin Queens of Hearts -kostyymin. On muuten harvinaisen peittävä Halloween asuksi: 


Mies voisi sitten hääriä ritanrina:


Ja tälläiset kummitusviitat kyllä ovat paikallaan aina: 


Kuolasiko kukaan muu? Näistä kuvista ja samoin tuosta linkistä varmasti saa vinkkejä ja inspiraatiota Halloween-asuihin. Soitin Chasing Fliesin asiakaspalveluun ja ikävä kyllä he eivät toimita USA:n ulkopuolelle. Kehotin miettimään asian uusiksi :) Jos nyt joku löytää kuitenkin jotain sellaista, mikä on ihan pakko saada niin voin auttaa hankkimisessa. Sähköpostini on tuossa sivupalkissa. Asiaan kannattaa ryhtyä oitis, sillä kokemuksen mukaan koot loppuvat aika nopeasti. Firmalla on myös muita vaatteita ja mm. hammaskeijun tarvikkeita. Mä jatkan täällä kuolaamista :)

15 comments:

 1. Hauskoja! Voisin olla täytekakku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä ovat kyllä ihan poskettomia! Harmittaa, kun meidän lapset ovat jo niin suuria, että eivät asut enää oikein pure. Oliks täällä aikuisten täytekakku? Pitää mennä tutkimaan. Harmi, kun takana ovat ne ajat jolloin saattoi hyppiä täytekakusta :)

   Delete
 2. Melkosia asuja, piti ihan näyttää miehellenikin :). Tää kulttuuri meiltä puuttuu täysin. Viikinkiasu oli vähän epähistoriallinen, mutta muuten olivat kyllä upeita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei näissä varmasti oli paljon historian kirjoihin katseltu kun pukuja on luotu... Mutta ovat kyllä ihania! Ja on kiva, kun pojillekin on jotain muuta kuin Teräsmiehiä ja Batmanejä.

   Delete
 3. Tuo hiiri on niin ihana, että jos en olisi jo valmiiksi vararikossa, tilaisin meidän pienelle neidille sen! Halloween saisi kyllä kotiutua meillekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvastossa on paljon muitakin pieniä metsäneläimiä, mutta mäkin tähän hiireen ihan hullaannuin! Ja se käy sekä tytöille että pojille. Näitä katsellessa tulee aina mieleen, että vielähän voisi olla yksi sellainen pikkuinen nyytti...

   Delete
 4. Mulle tuli mieleen tosta Evil Ivystä, että viittaisikohan se Batmanin Poison Ivy -hahmoon (joka oli aika ilkeä)

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Myrkkymuratti_(sarjakuvahahmo)

  Ainakin tummanpunainen tukka yhdistää...

  Aika hauskoja asuja kyllä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun kommentoit! Kyllähän tuossa Myrkkymuratissa näyttäisi olevan yhtäläisyyksiä. Mulle on tämä hahmo ihan tuntematon. Ei kyllä näytä miltään herran tertulta tuossa Wikipedian kuvassa.

   Näissä olisi niin paljon sellaisia, jotka olisin innosta kiljuen hankkinut lapsille. Enää ei oikein tällaiset somat & suloiset käy kaupaksi :(

   Delete
 5. Kävin siellä sivustoilla kuolaamassa;D
  Täällä voi tilata sellaisistakin jenkkiyrityksestä,jotka eivät lähetä USAn ulkopuolelle. Jotkut yritkset järjestävät osoitteen USAssa,joka on itse asiassa varasto,josta sitten tuotteet lähetetään tänne.Palvelu maksaa mutta tulee usein kuitenkin halvemmaksi kuin jos täältä ostaisi. Muistaakseni tuo Chasing Fireflies ja linkki siihen olikin lehteni eräässä jutussa vähän ennen täkäläistä Purim-juhlaa,jolloin kaikki lapset ovat naamiaisasuissa.Upeita asuja!Minäkin tykkäsin tuosta Flower Tulip fairystä;ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä oli myös se ihana Ruusu!

   He mainitsivat tämän varaston kautta eteenpäin lähettämisen, mutta luottokortin pitää olla amerikkalainen :( Heidän kannattaisi mennä Amazonille ja sitä kautta myydä ulkomaille. Esim. Ralph Laurenia sai joskus ennen muinoin tilattua suomalaisella luottokortilla Amazonin kautta, mutta ei Laurenin omalta sivulta. Se on varmaan jo muuttunut.

   Delete
 6. JOS olisin pieni tyttö haluaisin ehdottomasti tuon ylimmäisen perhosen ;-)
  Mutta en ole enää pieni ja tyttärenikin on jo aika iso eli jäämme vaan kuolaamaan :)
  ps.saitko jo postia? ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anne-Marie, kiitos! Mä laitan sulle pikapuoliin sähköpostia. Suut on makeana ja mä olen tavannut lehdet kannesta kanteen :) Osuipa niin ajankohtaisesti, kun jälkikasvuakin on jo tulossa.

   Perhonen on ihana. Yritin puhua tytärtä olemaan mun kanssa kummitus. Mä en välttämättä juuri tällä hetkellä tarvitsisi edes mitään viittaa, kun olen pölyssä yltä päältä kaiken nuohoamisen jälkeen. Tukka hajallaan oikein pelottava näky.

   Delete
 7. Onpas upeita pukuja, nuo kummitusviitat on huippuja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Online-kuvastosta saa kyllä ihan hauskoja vinkkejä, kuten tuo kummitusviittakin olisi suhteellisen helppo taiteilla riittävästä määrää harsoa.

   Delete
 8. Voi, toi kakkupuku ois herkullinen ja varmasti huomiota herättävä :)

  ReplyDelete