Friday, June 7, 2013

Häähumua

Paitsi että mulla ei ole varsinaista humua, kunhan olen hengessä mukana. Siis Madeleinen ja armaan maanmieheni Chrisin häissä :) 

Kevät on mennyt morsmaikun ilmiasua pähkäillessä. Toivottavasti hiukset säilyvät tummina, sillä mielestäni Madeleinelle sopivat tummat hiukset miljoona kertaa paremmin kuin blondatut. Niin sopisi mielestäni myös Urpilaiselle ja Guzenina-Richardsonillekin, ei sen puoleen. 


Kissa päästettiin karkuun pussista - vai nostettiinko pöydälle - kun selvisi, että Valentino on puvun suunnittelija. Googlailin aikani Valentinon hääpukuja ja pisimmän korren veti yläkuva. Siinä olisi kaikki elenentit kohdallaan: ei liian paljastava pääntie, hihaa riittävästi, prinsessamallia ja pitsiä. Pitsi kyllä vähän arveluttaa, noinkohan morsian kokopitsistä valitsisi. Mutta kyllä tämä mekko kestäisi ajan patinaa, kuvia voisi  punastelematta katsella vielä seuraavallakin vuosikymmenellä. 

Prinsessoilla on tavallisia talliaisia enemmän huolehdittavaa, kun tiarastakin pitää päättää. Saas nähdä kallistuuko Madeleine tämän Cameo Tiaran kannalle vai kannatteleeko soma pää jotain muuta kuninkaallista tiaraa? Ehkä Chris on teettänyt huomenlahjaksi ihan ikioman pääkoristeen? 


En ole varma näenkö juhlallisuuksia mistään. Aftonbladetin sivuilla saattaisi jotain olla. Ylen Areena lähettää suoraa lähetystä, mutta näytti olevan nähtävissä vain Suomessa. On tämä niin karua, kun jäi Victorian häät näkemättä ja nyt sitten Madeleinenkin. 

Ylipäälliköltä tuli päiväkäsky, että autotalli on siivottava. Se sama olio joka tunkee mun käsilaukun täyteen kaikenlaista roinaa on täyttänyt myös autotallin. Sitä tässä nyt on siivottu. En ole vielä edes päässyt aloittamaan uusinta Prada-kirjaa. Ehkä tänä iltana. Tai huomenna ehtoopuolella. 

Mutta te onnelliset jotka pääsette häähumuun mukaan: nauttikaa munkin puolesta! Hääparille onnea ja pitkää ikää :)

16 comments:

 1. Eiköhän ne häät onnistu katsomaan tvkaista.fi palvelun kautta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. SVT näyttää suorana ja kaupantekijäisiksi saa vielä selostuksen ja haastattelut ruotsiksi... aika paljon jää kyllä ymmärtämättä mutta morsian on kaunis, sulho komea ja aurinko paistaa :!

   Delete
 2. Sievä hääpuku:) Nuo häät eivät kauheasti kiinnosta mutta kuvia katselen mieleniinnolla häiden jälkeen,etenkin millainen hääpuku oli;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvia on aina mukava katsella ja niistähän ne yksityiskohadat sitten käyvät selville.

   Delete
 3. Niin - no - olihan ne häät katsottava, kun kerran näyttivät. Eikä se ollut kokopäivä ohjelmakaan, mutta kaunis tilaisuus. Kohta näyttävät hevosajelunkin.
  - kaunis mekko ja paljon pitsiä, vähän tuon kuvan näköinen, yksinkertaisempi huntu - ei siis se perinöhunu
  - tiara ei ollut tuo mitä siskonsa käytti, pienempi ja siro (kertoivat mikä se oli, unohdin jo)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuule, mulla alkoi kanssa näkyä ja Ruotsin tv antoi vielä katsoa nauhoitustakin, joten näin ihan kaiken! Olipas upea juttu. Victoria on ollut aina suosikkini ja tosissaan harmittaa, kun juhla jäi näkemättä. Hassuahan tällainen intoutuminen on, mutta olen aikanaan nähnyt myös Silvian ja kunkun häät :)

   Delete
 4. Ihaninta taas oli, että tämäkin sulhanen liikuttui ilosta kyyneliin asti, kun näki morsiamensa lähestyvän alttaria. Näkyy olevan sellainen tapa Tanskan ja Ruotsin hovissa, että sulhot itkevät ilosta, kun saavat niin kauniin ja viisaan naisen.
  Chris valloitti ruotsalaisten sydämet kertaheitolla.
  Kateeksi käy. Minun häissäni ei sulhanen ilonkyyneltä vuodattanut. Mitäs tällaisesta keskinkertaisesta nyt turhaan iloitsemaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin liikutuin kun katsoin sulhasen liikutusta. Amerikkalaiset miehet mielestäni näyttävät tunteitaan enemmän kuin suomalaiset ja ovat jotenkin pehmeämpiä - moni näyttäisi olevan suomalaisittain ajatellen ihan tohvelisankari :) En tiedä huomasitko kuinka Chris piti äitiään kädestä, kun ryhmäkuvaa otettiin juhlapaikan portailla. Perhe koetaan täällä kovin tärkeäksi.

   Kyllähän tällaisia tunteikkaita juhlia on ilo seurata. Oma elämä kun harvoin on kuin prinsessoilla.

   Delete
 5. Voi hyvänen aika, mä unohdin katsoa ne häät...! Nyt katselin jälkikäteen kuvia ja morsian oli kyllä kaunis ja sulhanen komea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös ollutkin ihana pari? Minäkin lämpenin prinsessan valinalle, kun näin kuinka riehakkaan iloinen sulhanen oli. Huomasi kyllä, että kasvettu on tällä mantereella :) Tuulettelua oli sen verran paljon. Mua alkoi pelottaa, että tekee vielä kunnon fist pump tai high five.

   Delete
 6. Kävin muuten hakemassa "Prinsessa" täykkärin kaupasta, jotta oikeaan fiiliksen makuun pääsin ekalusikalla....;)
  Kyllä se tippa tuli mullekin kun seurasin sulhasen liikutusta...ihan mukavata olla mukana näissäkin häissä...seuraavia odotelessa...:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun olis pitänyt tulla sinne sun kanssa katsomaan juhlia!

   Mutta kuka me seuraavaksi naitetaan? Tietysti on Carl Philip, mutta pääseekö sitä tunnelmiin kun on poika? Ja Englannin Harry. Siitä kyllä varmasti seuraa suurempikin ilo. Ei vaan taida Harry löytää mieleistään, joten kotva jos toinen vielä taittunee :(

   Delete
 7. Me viritimme kisakatsomon; proseccoa ja mansikoita. EI ihan niin mahtipontista kuin Vickanin häiden seuraaminen, silloin meillä oli isompi seurue, kaikilal tiarat, joimme shampanjaa ja söimme "virallisia suklaita".


  Kauniit häät olivat nämäkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, te oikein heittäydyitte tunnelmaan! Olikohan jo suomalaisia mansikoita? Ei sen puoleen, olen huomannut että muunmaalaisetkin mansikat maistuvat erinomaiselle.

   Kyllä piti kyynelehtiä - kaunista oli!

   Delete
 8. Katsoin häät Areenalta iltavuoron jälkeen ja kaunis parihan se oli!Victoria ehkä vielä kauniimpi kuitenkin.
  Luin tietolehti ;-) "seiskasta",että :a)tiara on Kaarlen Silvialle kihlajaislahjaksi antama b) Cris on englantilainen,kuka on asunut nyt kauan Amerikassa.On molempien maiden kansalainen. c) Cris tykkää tummahiuksisista,joten Madde on pitänyt hiuksensa nyt tummina.
  Ruotsissa kai odotetaan nyt carl Philipin ja Sofian kihlausilmoitusta..jos nyt näihin juorulehtiin on uskomista ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Victoria on jotenkin niin aito, hänestä siis tulee sellainen kuva että hän kovasti välittää läheisistään, kanssaihmisistä. Tähän saakka on tuntunut, että puolisoksikin valikoitui juuri oikeanlainen mies.

   Olisi muuten kiva joskus lukea, että mies värjää hiukskiaan koska vaimo tykkää bruneteista/blondeista. Ei ole vielä yhtään sellaista uutista osunut kohdalle :)

   Seuraavaa kihlausuutista nyt sitten vaan odotellaan.

   Delete