Monday, May 13, 2013

Tuhkimo keskiyön aikaan

Toukokuun toinen sunnuntai on ohitettu, suhteellisen tyylikkäästi ja vähin vaurioin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Jälkiruuaksi nautittu creme brulee vaati kiskomaan lenkkarit jalkaan tänä aamuna. Ja vieläkin tuntuu, että se hemmetin brulee köllöttelee tuossa navasta vähän oikealle... 


Olo on kuitenkin vähän kuin Tuhkimolla keskiyön aikaan. Ei ole hevosten vetämiä kärryjä, ei koreaa iltapukua. Sinne katosi äidin glooria ja erinomaisuus, keskiyön hämyyn, yötaivaan syvään sineen. Taas pitäisi vuosi paahtaa ja sitten taas varmaan joku muistaa, että ei se äiti ihan pössömpi ole. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii - äidinrakkaus. 

Ylipäänsä olen tullut siihen tulokseen, että kaupoissa on liian vähän tarjolla turkooseja kenkiä. Mua kiukuttaa vieläkin, kun pari vuotta sitten en ostanut Tiffanyn sinistä kenkäparia T J Maxxillä käydessäni. Ne olivat aivan jumalaiset! Samaa sävyä en ole löytänyt enää mistään. Joten vanhaa sananpartta lainatakseni: carpe diem tai niitä kenkiä ei enää ole!

11 comments:

 1. Tuhkimo on hyvä esimerkki siitä, että "a right pair of shoes can change everything"!

  Ihanaa uutta viikkoa sinne!

  ReplyDelete
 2. Ihanat kengät mutta mä vaan kaatuisin tuollaisilla;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä minäkin näillä humpsahtaisin nenälleni :) Ja kauniisti kävelisin polvet hampaissa. Mutta istuessa voisivat olla oikein somat ja jos joku auttiaisi seisomaan...

   Delete
 3. Johanna, ihan varma olen, että turkoosit ihanaiset kenkäparit löytyy jopa vuoden sisällä....ilmoita jos niin käy....;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä olet aina niin positiivinen :) EI tässä auta kuin luottaa tulevaisuuteen ja toivoa, että ei ole sellainen järkevä hetki kuin viimeksi: mitä mä näillä tekisin, enhän mä koskaan käytä turkooseja kenkiä.

   Delete
  2. Turkoosit kengät ovat ehdottoman terpeelliset ....vaikka ei niitä koskaan käyttäisikään....hih....;)

   Delete
 4. Jotkut tekemättä jäänet ostokset harmittavat välillä, lyhyemmän tai kauemman aikaa.

  Toivottavasti unelmakengät tulevat vielä joskus vastaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Värin lisäksi kengissä oli juuri sopiva korko: ei liian korkea, mutta kuitenkin jo ihan oikea korko. Sen siitä saa, kun aina järkeilee ja harkitsee :(

   Delete
 5. Turkoosit kengät ovat ehdottomat, omani ovat "läskipohjaiset" Clarksit, vaan niistä en luovu - eihän sitä tarvitse kuin samanvärisen huivin kaulaan niin voi vaatteet olla minkäväriset tahansa. Käsilaukkuni ovat aina niin isoja, että voisinkin erikseen pitää istumakenkiä juhlatilaisuuksissa (kunhan en vain unohtaisi sitten vaihtaa niitä "järkeviin" liikkeelle lähtiessä :)

  Onkohan T J Maxx samanlainen kuin täällä T K Maxx eli myy "brandi"tuotteita edullisemmin?

  Mitä parhainta viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käsittääkseni tämä on sama firma. Olen tehnyt Maxxilta ihan uskomattomia löytöjä joskus. Pitää olla vain aikaa turkasesti, kun kauppaan menee. Niissä rekeissä on selaamista :)

   Clarksit olisikin mukavat. Mun piti laittaa yhdet rakkaat Clarksit just pois, kun ei niitä enää kehdannut jalkaansa laittaa. Palvelivat monta vuotta ja tavattoman hyvin.

   Ihanaa viikonloppua!

   Delete