Wednesday, February 20, 2013

Fashion Alert: Alemyynnissä Perse

Olen jo pidemmän aikaa toivonut, että ollapa edes yksi aito Perse vaatehuoneessa. Jotenkin viehätyin, kun ensimmäisen kerran tuotemerkkiin törmäsin. Tässä on sitä jotain, joka puhuttelee, koukuttaa. Tuotteet on kasuaaleja, rentoja.  Normaalihinnoilla en ole tohtinut kuitenkaan edes ajatella ostamista. Nyt huomasin, että meneillään on Perse Sample Sale. Kuvan hiukan militanttihenkinen samettijakku olisi tarjouksessa $99. 


Tuotteita olisi tarjolla muös kodin sisutamiseen. Täytyy sanoa, että näissä on rentoa, simppeliä Kalifornian henkeä.  Mikä olisi Perse -sängyssä köllötellessä. 


Eivätkä miehetkään jää osattomiksi. Miehille on oma Perse-mallistonsa. Kasuaalia ja reipasta, ei pingotusta tai pönötystä.


Mua harmittaa, että laukkuja ei mallistoon kuulu. Olisi tosi metkaa mennä kylillä aito Perse olalla keikkuen. Toivottavasti James Perse ottaa laukut pian tuotantoon mukaan. 

Mutta niistä alemyynneistä. Ainakin Nordstromillä ja Bloomingdalesilla on nyt Perse alessa. 

19 comments:

 1. Itelle tuntematon merkki. Pitää seurailla. LOL

  T. Rita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nordstrom muuten käsittääkseni toimittaa Suomeenkin :)

   Delete
 2. Tuotemerkki on jaksanut Ameriakn reissuilla seurueen herroja aina naurattaa. T-paidat ovat kuulemma legendaarisen hyviä.

  Nordström toimittaa Suomeen, mutta lähetyskulut ovat aika kovat, lisäksi tässä päässä päälle tulevat tullit ja 24% alv.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän posti nosti juuri postimaksuja ihan älyttömästi. Postihan painii aikamoisissa taloudellisissa vaikeuksissa. Hinnat menivät ylös melkein kolmanneksen :(

   Voin kuvitella, kuinka tuotteet ilahduttavat. Minäkin näistä ihan lämpenin. Ja sen laukun haluaisin ihan tosissani.

   Delete
 3. No vähemmästäkin innostuu....onkon Perse merkissä meille jotka olemme rintavia,reiteviä ja pereseviä!????

  Siellä mun toisessa maassa missä aikaani kulutan on myöskin tämä ko.sana käytössä! Alussa ihmettelin, joten oli pakko tarkistaa. Jatkuvasti kuulin sitä sanaa ja kaiken ikäiset sitä käyttivät, eritoten palveluammateissa!? Katsoivat silmiin hymyilivat kohteliaasti sanoivat selvällä Suomenkielellä ystävllisesti, että PERSE...päin pläsiä! Sukulaiskieli kun on.....aikani ihmettein noita Unkarilaisia....se muuten tarkoitta: tietysti, lunollisesti sekä ok....;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää taitaa olla ihan jokatytön ja -pojan merkki :)

   Tässä nyt taas sivistyy ihan silmissä. Onpa muuten hauska juttu, sillä aika usein tulee sanottua tietysti, luonnollisesti, ok. Kiitos Maikku!

   Delete
 4. Kipin kapin Marshallille tai TJ Maxxille, sielta noita saa edulisesti kun vain osuu oikeaan aikaan paikalle. Ja ah se Perse on ihana, ihan lemppari :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Really? Kiitos vinkistä! Mie menen juoksujalkaa. Tai ainakin seuraavan kerran kun käyn niin katson. Olisi ihana omistaa edes yksi Perse.

   Delete
 5. Voi perse, noi on kyllä aika siistejä. Olen niitä lehtien kautta bongaillut myös.
  Päivin kommentista tuli mieleen, että olispa meilläkin Marshall!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Marshalls on kyllä ihana! Siellä hupsahtaa aikaa ihan hervottomasti kun oikein sattuu olemaan shoppailutuulella :) Olen tehnyt sieltä joitakin uskomattomia löytöjä. Mutta J Perse on jäänyt bongaamatta.

   Delete
 6. Parastahan olis kaks olkalaukkua = Perseet olalla :-D Huippu!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäisiköhän lähettää ihan mailia, että laukkuja kiitos :) Pääsisi kerrankin kuvaamaasi olotilaan.

   Delete
 7. Shoppailumatka viikonloppuna Isoon Omppuun piristäisi kummasti;) Tykkään kanssa tuosta tyylistä, niin rentoa ja klassista samaan aikaan.

  Mukavaa viikonloppua!
  ps. Hannikselta huippukommentti;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaatteet näyttävät hurjan mukavilta. Mulle käy yleensä nykyisin ostosretkillä niin, että päädyn ostamaan lapsille jotain vaikka olisin varta vasten lähtenyt itselle jotain etsimään. Aina sitten hintoja katsoessa tuumin, että onhan mulla sekin siellä vaatekaapissa. Tässä sen kummempaa tarvita :)

   Delete
 8. Ai kauheeta kun nauratti :D Mutta kivan näköinen on mallisto, nimestä viis.

  ReplyDelete