Monday, February 25, 2013

Evolution Of Mom Dancing eli Mutsitanssin Kehitys

Michelle Obama hassutteli muutama ilta sitten Jimmy Fallon -showssa. Oheisella YouTube lohkaisulla First Lady esittää "Evolution of Mom Dancing" eli mutsitanssin kehityksen.Tytär tuli yökylästa ihan innoissaan ja kertoi, että kaverin äiti oli ensin kertonut vitsejä ja sitten näyttänyt erilaisia tanssityylejä. Olipa osannut tehdä jopa "The Dougie"! Ohjelmaa on vissiin katsottu muuallakin kuin meillä :)Mulle tuli paineita. Tanssitaidossa ei ole koskaan ollut kehumista. Oikeastaan tuo videon ensimmäinen tyyli on lähinnä omaani. "Pulp fiction" ja "Reel It In" sujuu, mutta siinä se melkein onkin. Niin ja tietysti "Out of Sync Electric Slide" menee luonnostaa. Dougiesta ei ole toivoakaan. Ikävä kyllä salonkitanssejakaan ei tullut opeteltua. Joskus mulla oli työkaveri, joka osasi viedä niin mainiosti että en sotkeentunut jalkoihini. Jenkka jäi jostain kouluajoilta mieleen. "Askel, askel, hyppy, askel, askel, hyppy, ympäri, ympäri, ympäääri" kuuluu edelleenkin korvissani. Mutta noinkohan ne lasten kaverit innostuisivat mun jenkkaesityksestä...

Ensimmäisen Rouvan hiustyylistäkin tuli selvyys. Jossain keskusteluohjelmassa Michelle Obama kertoi, että koska hänen ei anneta hypätä benji-hyppyä eikä huristella avoautolla on uusi hiustyyli keski-iänkriisin ilmentymä. 

Tanssiesitys on osa Rouva Obaman kampanjaa saada perheet ja lapset liikkumaan. Voiko sitä tuon hauskemmin tehdä. Olen valtavan ylpeä Ensimmäisestä Rouvastamme. Hän on piristävä poikkeus kaavoihin kangistettujen valtiopäämiesten puolisoiden joukossa. Ei kai se presidentti-instituutio siitä kärsi, vaikka välillä vähän hassutellaan. Hyvän asian puolesta. 

6 comments:

 1. Hauska video!

  Omat tanssitaidot, jos niitä koskaan olikaan, ovat todella ruosteessa... Josks vedetään pikku piruetteja "tanssilattiallamme", mutta julkisesti en ole tanssinut varmaan vuosiin, kun ei useampaan vuoteen ole ollut häitäkään.

  Siippa veivaa paritansseja niin vahdikkaasti, että ennen häitä minun piti soittaa erikseen bändin johtajalle ja kehottaa soittamaan häävalssi e r i t t ä i n hitaasti, etten päädy juhlasalin ja aulan läpi suoraan kakkuun... Se vaara oli olemassa hänen pyöräytyksissään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siippasi kuulostaa varsin vauhdikkaalta :)

   Mua ihan harmittaa, että ei ole tullut opeteltua paritansseja. Eihän se myöhäistä tietysti olisi vieläkään. Mulla ei toisaalta ole mitään hinkua oppia niitä kaikkia, vain osa. On ilo seurata ihmisiä, jotka osaavat tanssia.

   Delete
 2. Loistava video :) Täällä myöskin tanssitaidot ruosteessa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun on pitänyt katsoa tämä useamman kerran :) Ja tämä mieskoomikko tanssaa myös varsin tyttömäisesti.

   Delete
 3. MIchelle Obama on kyllä mainio First Lady ja tanssitaitoakin löytyy kunnolla;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hänen toimiaan on ilo seurata. Hän oli taas tänä aamuna aamutv:ssä haastateltavana. Barack on kyllä ihan onnen poika :)

   Delete