Monday, January 7, 2013

Ihanat ihmiset!

Kiitos teille ihanat Anne-Marie, Anu ja Ruusutapetilla Nanna! Teitte meille joulua ja uuta vuottakin. Mistä arvasittekaan, että meillä rakastetaan salmiakkia, lehtiä, kirjoja, ihania tuoksuja? 


Mun lisäksi postin tuomia paketteja oli avaamassa kolme innokasta tenavaa. Sitä riemua! Olette kyllä uskomattomia ja ihan uskomattoman sydämellisiä :) 

KIITOS! 

Halauksin,

Johanna

9 comments:

 1. Ihania blogiystäviä! Muistan itse kuinka 20 v. sitten harvat lehdet ja salmiakit olivat todella tervetulleita lähetyksiä, lehdet luettiin moneen kertaan kannesta kanteen ja salmiakkia nautisketiin hitaasti. (Tosin au pair-vuoden toiseksi viimeisellä viikolla löysin varsin kelvollista hollantilaista salmiakkia myyneen liikkeen naapurikaupungista...)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä tiedät kuinka ihanaa on saada Suomi-paketti! Minäkin säilön lehdet visusti, jouluiset lukaistaan läpi taas seuraavan joulun alla :) Ihan kaikki salmiakki ja muut herkut eivät kuvaan päässeet - kun ne on jo syöty. Lapset toivovat aina jouluksi salmiakkia ja voi sitä riemua.

   Delete
 2. Mä tiedän myös suomipakettien ihanuuden! Sitä iloa on aivan ihana myös jakaa edelleen ;)

  Luitko kirjan jo??
  Mä luin sen kakkosen ja se oli mun mielestä ehkä parempi kuin eka, mutta äidin mielestä meni vähän ehkä yli.. että tiedä sitten! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanna ihan tuhannesti! Mä olen säästänyt kirjaa nyt tähän, kun kuljetan lapsia ja varron autojonossa :) Viime perjantaina meinasin jäädä jalkoihin, kun oli hyvä kohta eikä olisi millään malttanut lopettaa. Joku jo tööttäsi, että olisi aika siirtyä.

   Sinä tiedät kuinka me riemastuttiin. Kiitos, kiitos vielä ihan tuhannesti.

   Delete
 3. Ihania blogiystäviä sinulla Johanna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin onkin! Kuten esimerkiksi Sinä :)

   Delete
 4. Ole hyvä vaan ;-)
  Nyt ei vähään aikaan "salmiakka-hammasta kolota" ja kesää odotellessa käydä suihkussa raparperisuihkushampoon voimin ;)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis tietysti salmiakki-hammasta hups... :)

   Delete
  2. Voi se tuoksu on IHANA! Meillä näitä salmiakkihampaita piisaa. Ja kolotusta. Kumma juttu, miten lapset ovat mieltyneet salmiakin makuun, vaikka eivät sitä niin paljon kuitenkaan ole saaneet. Salmiakkijäde on ihan ehdoton suosikki. Ja sitäkin meillä on saatu nauttia, kiitos Sinun!

   Delete