Tuesday, December 4, 2012

Leppeän lämmin joulukuu

Pikkuhiljaa tuntuu lomalta. Parina aamuna on nukuttu lasten kanssa niin pitkään kuin sielu sietää ja muutenkin otettu iisisti. Kotikatu näyttää syksyiseltä. Naapureilla alkaa olla jouluvalot viritettynä ja leppeät tuulet puhaltavat. Tänään mittari näytti yli 23 C astetta. Lapset laittavat t-paidat ja shortsit päälle, flip flopit jalkaan ja menoksi. 


Kyllä tähän hullun myllyyn on suvantoa kaivattukin.Syksy on ollut jotenkin erityisen ärhäkkä. Ei me täällä ihan laiskoja olla, duunaillaan pikkuhiljaa joulua ja pihamaata. Mutta että mä nautin, kun aamulla ei tarvitse sännätä minnekään. Illalla voi huoleti lukea kirjaa, poltella kynttilöitä, siemailla viiniä kun aamun heräämisistä ei tarvitse murehtia. 


Nautinnollisia joulukuun päiviä meille kaikille!

8 comments:

 1. Epäreilua!!! Toi sää siis..

  Hei, ethän ehtinyt tilaamaan sitä kirjaa vielä, mistä mä kirjoitin?? Mun äiti lukee sen eka ja sitten postitan sen sulle, ihan vaan kun oot niin kiva ja meillä on hyvin sama maku kirjojen suhteen :D

  ReplyDelete
 2. Are you serious? OMG!!!! Kiitos, Nanna. En vielä tilannut. Läckbergejä tuli muuten Suomesta mukana ja olit niiden suhteen ihan oikeassa :)

  ReplyDelete
 3. On niin kiva kun teillä on +23 ja meillä sama luku, tosin miinus merkkisenä;) No ei sentäs tänään vaan -13. Mutta on kyllä kieltämättä kaunista ja puhdasta. En ole ehtinyt kommentoimaan kun on niin kiirus kokoajan. Saatika päivittämään omaa blogia. Plääh. Ja sitten mulla loppui vielä kuvatila! Mutta ihanaa "talvipäivää" Johannalle ja perheelle:)

  ReplyDelete
 4. Täälläpä on vähän vilposemmat oltavat -17 !Mutta kauniisti maahan satanut lumi antaa valoa pimeyteen !
  Toisaalta, noi teidän lämpölukemat kuulostaa aikas houkuttelevilta ;D
  Ihanai lomapäiviäs ♥

  ReplyDelete
 5. Teillä on melkein samat asteet kuin täällä,21 astetta.Eilen tosin satoi ja tuuli,ja tänään pilvistä mutta ei ole kylmää.
  Mukavaa loman jatkoa!

  ReplyDelete
 6. Toivotan sinnekin hyvää SUOMEN ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ Johanna ja perhe.....:)

  ReplyDelete
 7. Aamulla oli taas -20 pakkasta, hyrrr.... Hyvää Suomen Itsenäisyyspäivää!

  ReplyDelete
 8. Sama täällä! Aamulla -23 mutta nyt illalla on lauhtunut.Maa on valkoinen ja pakkasta ollut koko viikon.

  Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää!

  ReplyDelete