Friday, November 16, 2012

Iittala Taika Today Showssa!

Aamulla ilahduin ´telkkaria katsellessa. Kiitospäivän kattauksissa oli tutut astiat: Iittalan Taika. Tämä on niin harvinaista herkkua itselleni, että tällaisen näkeminen kirkastaa koko päivän. Joo, oon mä vähän ylpeä suomalaisuudesta :) 


Tämä kuvani ei anna oikeutta ohjelman pätkälle, sillä lautaset esiteltiin ihan kunnolla. Googlailin mistä astioita voi ostaa ja Amazoniltakin niitä saa nykyään tilattua. Laitan tähän vielä linkin josta pääsee videonpätkän katsomaan. Videolla esitellään kolme kattausta, Iittala on ensimmäisenä. Muutkin kattaukset kyllä antavat vinkkejä joulupöytään ja viimeisenä on lasten Kiitospäivän pöytä. 

8 comments:

 1. Onpa hieno juttu ,että Iittala pääsee noin hienosti esille maailmassa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voit uskoa kuinka äimistynyt olin, kun pöytään oli katettu Taika-astiat. En ennättänyt oikein kuviakaan ottamaan kun en ollut ollenkaan valmistautunut. Kerran aikaisemmin on vilahtanut Lumenen tuotteita, mutta ei tämä kovin yleistä ole.

   Delete
 2. Vau! Ja etta Amazonistakin saa, tama on mulle uutta. :) Iittalan ystavana tiedat varmaan FinnStyle-putiikin Minneapolisissa? (finnstyle.com) Pitanee tehda vertailuja heidan nettikaupan ja Amazonin valilla. Vaikka just nyt ei olekaan tahtaimessa iittala-ostoksia (ikava kylla ;)).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Finnstyle on tuttu, kuten myös Finnishgifts. Sitten on sellainen kuin fjorn.com. Sieltä saa kaikenlaista skandinaavista. Ja tietysti myös ingebretsens.com. Bed and bath möi Taikaa myös jossain vaiheessa, mutta nyt ei ole ollut pitkään aikaan myynnissä. Mutta sen sijaan Macy's myy sitä online :)

   Delete
 3. Hei, itse olen tilannut pari kertaa tällaisesta http://www.cloudberrymarket.com/ Chicagolaisille ystävillemme, lastemme kummeille, Suomi-tuotteita. Esim. joulunaikaan toimitus on nopeampaa sieltä kuin täältä Suomesta;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kiitos vinkistä ja linkistä! Kävin kurkkimassa etenkin salmiakit ja suklaat, sillä tiedän että niitä taas toivotaan.

   Hinnat olivat suunnilleen samaa luokkaa kuin Finnisgifts ja Finnstyle, mutta sortimentti oli vähän erilainen.

   Kiitos vielä!

   Delete
  2. Ole hyvä - minä ainakin olen ollut tyytyväinen toimituksiin;) - ja vielä: tulee huomattavasti edullisemmaksikin kuin Suomesta lähettäen: postimaksut on sen verran hintavat. Lisäksi elintarvikkeiden lähetyksessä on aina omat riskinsä - tulli ei oikein tykkää. Ainut mitä vielä valikoimiin kaipaisin, on Turun sinappi - ystävämme ovat siihen aivan hupsuina;)

   Delete
  3. Turun sinapissa on kyllä kieltämättä oma viehätyksensä :) Tosin löysin ihan meidän paikallisen sinapin ja kyllä silläkin hätätilassa pärjää.

   Olet oikeassa, ne postimaksut Suomesta ovat ihan killerit! En käsitä kuinka voikaan maksaa niin paljon. Olen käyttänyt Stockmannin ulkomaanpalveluja ja sitä kautta maksut ovat yleensä suht kohtuulliset.

   Delete