Tuesday, November 6, 2012

Bronco Bamma!

Suurimmat tv-asemat julistivat juuri, että Barack Obama uusi pestinsä. I'm so happy! Tänään kuuntelin hetken Rushia ja katsoin Foxia. Paha olohan siitä jo tuli. Mutta halusin tietää mitä tänään puhutaan. Huomenna katson ja kuuntelen hetken. Nimittäin Obaman sunnuntai-illan emotionaalinen puhekin saatiin vaikuttamaan siltä, että tappio oli niin lähellä että itkuksi pisti.

Talousviisaiden mukaan talouden kurimus helpottaa - oli pressana kuka tahansa. On reilua, että Obama pääsee tästä osalliseksi. Työtä hän on sen eteen tehnyt. Ikävä kyllä näyttää siltä, että House pysyy republikaaneilla mutta Senaatti on ehkä demokraateilla. Työtä riittää. Ja vastustusta, mutta eiköhän se tästä. Ja kolmen vuoden kuluttua aletaan tyrkkiä Hillarya kohti presidenttiyttä.

Barack Obama, onnea! Onnea Amerikka!

P.S.

Pieni Abigael tyttö sanoo Youtube -videolla Obamaa Bronco Bammaksi. Nyt meillä helpotti: ei pressanvaaleja neljään vuoteen!

23 comments:

 1. Onnea - hengessä mukana <3

  Pauska kännystä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pauska! Mulla meni yö pipariksi, kun piti odottaa puheita :)

   Delete
 2. Ajattelin Sinua kun kerrottiin, että Romney on soittanut Obamalle. Tiesin, kuinka paljon jännitit! Mutta älä suotta katso Foxia, pahan mielen tuotto on heidän perimmäinen tarkoituksensakin, ja huomenna, veikkaan, saavat ihan yhtä pahan olon aikaan kuin sunnuntaina.

  Hienoa, eikö olekin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieno juttu, kerrassaan :)

   Kyllä mun on pakko vähän katsoa ja kuunnella. Haluan tietää, että miten tämä voitto käännetään tappioksi. Ja tietysti myhäilen vähän senkin vuoksi, että Romneyn superrikkaat tukijat menettivät juuri aika paljon rahaa. Mainostoimistot saivat töitä, joten asiathan ovat aika hyvin :I)

   Isoja asioita on edessä ja harmi, kun House on republikaaneilla. Mutta ehkä sekin muuttuu parin vuoden päästä, kun päästään sitä porukkaa taas äänestämään.

   Delete
  2. Oot urhea kun niitä katsot! Tänään tietty voi vähän myhäillä siinä sivussa. :)

   Delete
  3. No, yritän muutaman minuutin sinnitellä :) Kun miettii kuinka kovasti he tekivät työtä viimeiset neljä vuotta, että Obamaa ei valita uudelleen. Tämä kyllä palauttaa uskoa ihmisiin. Ja näitkö, kuinka Karl Rove sai pienen hermoromahduksen siinä vaiheessa kun Ohio oli menossa Obamalle? Foxilaiset olivat ihmeissään Roven kanssa, joka ei uskonut Foxin ammattilaisiin.

   Ja Trump! Uskomattomia hänen twiittauksensa.

   Eilen raportoitiin, että Romneyn tukijoiden yksityiset lenskarit kansoittivat paikallisen lentokentän kun "fat cats" kokoontuivat voitonjuhliin. Jotenkin en osaa kauheasti surra, että tuli nyt lenneltyä turhanpäiten :)

   Delete
  4. Vai twiittailee Trump päättömyyksiä... Enpä ole yllättynyt! :) Enkä edes kysy mitä, ugh, pidän mieluummin autuaan tietämättömyyteni! En vielä nähnyt Roven hermoromahdusta, mutta linkki on tallessa ja odottaa että mulla on aikaa katsoa. Erityisesti Roven suunnitelmien myttyyn menosta olen tyytyväinen: Demokratia toimii sittenkin ja rahalla ei voi ostaa vaalivoittoa! :)

   Delete
 3. O N N E A..:D !!!!!
  Taisin jännittää vähän liikaa, mutta kannatti!

  Me saimme täällä heti tiedon voitosta, mutta ampasin nettiin, ja siellä oli upeita kuvia jotka siirsin samantien facebookiin.....:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Maikku, kyllä tämä oli hermojaraastavaa. Yritin tuijotella niitä ennustekäyriä etukäteen ja jotain päätellä... Epätoivoista hommaa. Musta on hienoa, että Obamat jatkavat Valkoisessa Talossa. Ehkä Michelle tulee enemmän esille oman agendansa kanssa nyt. Uskon, että hänellä voisi olla vaikutusta monenlaisiin juttuihin.

   Delete
 4. Replies
  1. Melkein kärrynpyöriä heittelen! Ei tosin selkä anna periksi, mutta mielessäni :)

   Delete
 5. Jes! Aivan mahtavaa! Onnea teille! Ja on se onni meille muillekin ympäri maailmaa! Tästä on hyvä jatkaa!

  Tanja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä uskon vakaasti, että tämä oli se huomattavasti paljon parempi vaihtoehto. Nyt vaan toivon, että republikaanit ymmärtävät että samassa suossa ollaan kaikki ja edes yrittävät tulla vastaan.

   Delete
 6. No nyt Obama voi keskittyä hoitamaan tärkeitä asioita, ensimmäinen kausi kun aina on edellisen presidenin huonojen päätösten korjailua, tasapainottelua ja aika aikaisessa vaiheessa jo valmistautumista toisen kauden vaaleihin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä hän nyt voi ainakin reilummin sanoa, mitä ajattelee :)

   Mua vähän ärsyttää, kun lehdet julistavat että nyt maa on jakautunut kahtia. Jos 90 miljoonaa, n. 40% äänioikeutetuista jättää äänestämättä olisi syytä miettiä että osia on kuitenkin ehkä enemmän. Meidän äänestysprosentti on kyllä nolo juttu.

   Toiveikas olen. Uskon, että Obamasta tulee yksi kaikkien aikojen arvostetuin valtionpäämies.

   Delete
 7. Mahtavaa!

  Meilläkin töissä jännättiin tänään ja katsottiin tiukkaan NYT:n äänenlaskentakarttaa. Pari usalaista kollegaa antoi meille 'sisäpiiri-infoa' niin että tajuttiin, mitkä olivat kriittiset osavaltiot.

  Helpotus varmaan koko maailmalle. Ja tosiaan reilua, että Obama saa mahdollisuuden nähdä työnsä hedelmiä ja kiitoksetkin menevät oikeaan osoitteeseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se alku on aina niin masentavaa, kun republikaanien varmat osavaltiot valmistuvat ensin. Ja maaseutu. Vasta kun päästään "jenkkien" alueille alkaa elämä kirkastua. Ja suurien kaupunkien lukuihin.

   Oli mukava mennä nukkumaan, ei voi kieltää. Ja voitto oli niin varma, että sitä ei voitu aamulla ensitöiksi pyörtääkään :)

   Delete
 8. Mahtavaa, Obama todellakin ansaitsi toisen kautensa! Täällä Suomessa ainakin ollaan tyytyväisiä. Kuuntele siis suomalaisa kanavia, kun täällä vaan hehkutetaan Obaman puhetta ja valintaa =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta Obamasta kertoo aika paljon se, että hän oli valmistellut sekä voitto- että tappiopuheen. Romneylla oli taskussaan vain puhe voiton varalle.

   Delete
 9. Oli ihanaaa tänä aamuna aikaisin nähdä että oikea mies tuli valituksi,taas:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä niin hyvä uutinen :) Nyt aamulla kun saatoin lapset bussille huomasin, että pari Romneyn kannattajaa oli käynyt jo hakeamssa kyltit pihamaalta pois.

   Olihan tämä aikamoinen rupeama. Ja seuraavia ehdokkaita jo mietitään kuumeisesti kummassakin leirissä. Tällä hetkellä itse voisin innostua Hillaryn lisäksi Julian Castrosta ja jos Kathleen Sebelius lähtisi mukaan, niin häntäkin harkitsisin :)

   Delete
 10. Nyt on niin helpottunut olo, ja yöllä oli mukava mennä unten maille Obaman puheen jälkeen. Oli niin jännittävä ilta, ja miehen kanssa valmistauduimme koitokseen tuhdilla annoksella mannapuuroa ja tuoretta ruisleipää :). Väsymys vei miehen petiin heti kun tulos varmistui, mutta minä valvoin vielä pitkään.

  Mekin katsoimme välillä FOXia kun jännitti että keksivätkö ne mitään kepposia:). Aika jännä, että FOX "julisti" Obaman voittajaksi ennen kuin esim. CNN uskalsi sitä tehdä.

  Huh, republikaanien tukijoukoilla on palanut rahaa Romneyn tukemiseen, ja nyt tuntuu kuin rahat olisivat menneet ihan hukkaan. Jotenkin tuntuu, että heillä oli ihan pakkomielle saada Romney presidentiksi hinnalla millä hyvänsä, ja nyt on takki tyhjä, ja puolue ihan hajalla. "Jäähyväispuheessaan" Romney jopa oli sitä mieltä että jatkossa yhteistyöllä eteenpäin. Mutta saa nähdä onko republikaaneista siihen, vai viekö katkeruus voiton järjestä.

  no name

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulen, että teekutsulaisia tuli valittua sen verran edustajainhuoneeseen, että sopua ei tule. Puhemies Boehner ei tainnut edes onnitella Obamaa tuloksen selvittyä. Ei lupaavalta näytä.

   Aloin ounastella voittoa, kun Hannity radiossa exit pollien jälkeen sanoi, että hän ei viitsi edes sanoa mitä sontaa tässä on. Että menkää ihmiset ja äänestäkää. Tosin siitä meni vielä pari tuntia vaalihuoneiden sulkeutumiseen.

   Ja ne Romneyn kaverit... Toisaalta heillä on varmasti varaa menettää muutama miljoona kampanjaan. Toisin kuin esimerkiksi olisivat käyttäneet saman summan verojen maksamiseen.

   Hyvillä mielin menin minäkin nukkumaan :)

   Delete