Wednesday, September 26, 2012

Lempparilasit

Löysin joskus keväänkorvalla nämä lasit Pier 1 Imports -sisustuskaupasta. Lasit ovat olleet sen jälkeen ahkerassa käytössä. Kaikista on hauska raapustella viestejä liidulla lasin kylkeen. 


Ainoa moitteenaihe on, että näitä ei voi laittaa tiskariin. Lapset tykkäävät laseista aivan erityisesti ja ne ovat varsin kätevät, kun kavereita on kylässä. Ei tarvitse aina ottaa uutta lasia, kun jokainen tunnistaa omansa. 


Nyt oli kaupoille tullut kahvimukeja, joihin voi kirjoittaa. Olen näihin jostain syystä ihan villiintynyt :)

12 comments:

 1. Kivat lasit! Minäkin tykkään laseista ja mukeista,mutta sellaisille ei keittiössäni enään löydy tilaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tilanpuute on kyllä mahdottoman suuri ongelma! Maailmassa on niin ihania juttuja, mutta kun ei löydy paikkaa. Pitäisi kierrättää jotain ensin :(

   Delete
 2. Näppärä kaverini osti halpiskaupasta setin perusvalkoisia mukeja ja maalasi niihin viestiruudut liitutaulumaalilla. Käsin tiskattava, mutta naurattaa juoda mukista johon hän on raapustanut ”Don’t bother skinny dipping, it’s much more fun to chunky dunk”.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistava idea! Ei näitä varmaan mahdoton tosiaankaan olisi itsekään tehdä. Ja mikä ajatus! Sun ystävä taitaa olla aika hauska pakkaus :)

   Delete
 3. Kivat lasit!
  Todellakin niin paljon olisi ihania juttuja,kun vaan kaapit vetäisivät ja rahat riittäisivät ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, olen tässä viime aikoina kyllä vakaasti pohtinut, että pitää aloittaa kaappien raivoisa tyhjennys. Muutenkin pitää vähentää kaikenlaista ylimääräistä :)

   Delete
 4. Tosi kivat lasit ja kätevät, kun voi nimensä raapustella. Tahtoo myös!

  Täytyy samalla kehua tätä sinun blogia, kun olen jo pidemmän aikaa käynyt lukemassa, mutta en ole tainnut aiemmin kommentoida. Juttujasi on aina kiva lukea. Tykkään erityisesti teidän perheen arjesta kertovista jutuista. Arki on siellä kuitenkin vivahteiltaan niin erilaista kuin täällä Suomessa.

  Ihanaa syksyä koko teidän perheelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Mimmi! Sinulle toivotan myös onnellista syksyä. Onpas kiva, kun jätit kommentin. Toisinaan mietin, että lukeeko kukaan näitä mun juttuja ja onko tässä blogin pitämisessä ylipäänsä mitään järkeä.

   Kieltämättä arki taitaa olla vähän erilaista. Jo pelkästään kuljetuspulmat tekevät elämästä toisenlaisen. Suomalainen joukkoliikenne on mainio keksintö :)

   Delete
 5. Hei, eksyin tanne jostakin... minulla on kova huushollin raivaus menossa. Oletko tutustunut flylady.net sivustoon ja systeemiin?

  Kiva bologi!

  ReplyDelete
 6. Hei, eksyin tanne jostakin... minulla on kova huushollin raivaus menossa. Oletko tutustunut flylady.net sivustoon ja systeemiin?

  Kiva bologi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, kun eksyit! Olen kuullut flyladystä, mutta en ole vilkaisua enempää aktiivisesti tutustunut. Oletko itse käyttänyt ja ollut tyytyväinen?

   Delete
 7. No vahan on sellaista ajoittaista. Viime vuonna tein jouluvalmistelut loyhasti systeemin mukaan, ja kylla tuntui etta joulustressi oli paljon pienempi.

  Moni asia siita on kylla jaanyt paalle, esim "shine your sink" ja "load a day". Kun kaytin tiukkaa iltarutiinia, silla oli aivan mahtava vaikutus seuraavaan aamuun... taytyykin ottaa taas kayttoon.

  Tuohon 15 minuuttia kerrallaan hommaan en koskaan paassyt, mulla on vahan sellainen kaikki tai ei mitaan asenne, ja siita kylla pitais paasta eroon :)

  ReplyDelete