Monday, January 23, 2012

Jason Wu -kuumeilua

Jason Wu -kuume yltyy. Target-kauppaketju on julkaissut jo kuvat myyntiin tulevasta Wun suunnittelemasta mallistosta (kuvat Targetin sivuilta). Viime syksynä Margherita Missonin suunnittelemat siksak-kuvoiset tuotteet saivat kauppaketjun nettisivut jumiin ensimmäisenä myyntipäivänä. Epäilen, että Wun kanssa jumitetaan myös.


Mallisto on myynnissä 5.2.-5.3. Itse olen iskenyt silmäni tummansiniseen popliinikankaiseen mekkoon sekä mustaan mekkoon. Kisu-kuvioinen kassikin kävisi. Tai huivi. Pahoin pelkään, että sunnuntaina 5.2. en pääse tuumasta toimeen - kaikki muutkin haluavat nuoren miehen hengentuotteita. Sen verran paljon tapaus on saanut aikaa niin tv:ssä, lehdissä kuin blogeissakin.

Michelle Obama osti vaalivuonna 2008 neljä asua Jason Wulta. Niistä tuli oitis hittejä. Kirkkaimpana loistaa virkaanastujaisten valkoinen iltapuku. Yksiolkaiminen sifonkinen iltapuku on nähtävillä Washington D.C:ssä National Museum of American History. Puku on hyvässä seurassa: esillä on n. 100 ensimmäisten rouvien käyttämää virkaanastujaisten iltapukua. Jacqueline Kennedyn pukukin museosta löytyy.


Wun historia on mielenkiintoinen. Juuret johtavat Taiwaniin, koulutus mm. Kanadaan ja Japaniin. Ensimmäiset mekot tehtiin nukeille, ihan työksi ja uraksi saakka. Ensimmäinen naisten valmisvaatemallisto esiteltiin vuonna 2006 ja kahden vuoden kuluttua hän jo voitti The Fashion Group International's Rising Star -palkinnon. Nousu on ollut rakettimainen. Nuorta suunnittelijaa verrataan Oscar de la Rentaan ja nyt me taviksetkin pääsemme Jasonin vaatteita sovittelemaan. Sikäli mikäli nettiyhteys toimii tai kokoja kaupoissa riittää. Kaikki malliston tuotteet ovat alle $60.

Onnena tässä “onnettomuudessa” saattaa olla, että 5.2. pelataan Super Bowl. Ehkä kaikki ovat nenä telkkarissa kiinni, eivätkä ennätä Targetiin…

12 comments:

 1. Kivat mekot! Viimeisin on tosi nätti,onko se juuri se mitä tarkoitit? Ja Targetiin jos taas pääsisi......

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri tuo viimeisin musta on se minua kiehtova. Ja yläkuvan tummansininen. Target on kiva kauppa! Siellä kuluisi aikaa ihan vain tutkiessa.

   Delete
 2. Kiitos vinkistä! Olen samaiseen aikaan vierailulla siellä teikäläisen planeetalla, ja Targetissa on siis ihan pakko päästä käymään. Voisiko käydä niiiiin hyvä tuuri, että tuo ylärivin tummansininen ihanuus olisi silloin kaupassa ja vielä oikean kokoisena.. Tämä tieto olisi mennyt minulta ihan ohi ilman tätä postausta! Olisi huippua saada kaappiinsa huippusuunnittelijan huippuhieno mekko!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Business Woman, no jopas sattui! Ja Targetilta ei ehkä muutoin tulisi mieleen mennä katselemaan, vaikka heillä kivoja mallistoja onkin. Tuo tummansininen on yliveto! Ainakin kuvissa :)

   Delete
 3. Kävin Missonin myyntiintulopäivänä meidän lähi-Targetissa iltapäivällä ehkä kahden aikaan. Muutamia hajakappaleita oli enää jäljellä, en olisi uskonut! Tästä mallistosta en olekaan vielä kuullut, vähintään uteliaisuudesta pitää käydä katsomassa, miten tällä kertaa käy. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pilvi, no nyt ei voi sanoa muuta kuin OMG! Kuulin, että menekki oli valtaisa ja netti tukossa, mutta että siis noin. Voisin aamulla ennättää oven taakse kyllä heti ovien avuduttua. Täytyy kai ainakin yrittää. Sen verran mielenkiintoinen juttu :)

   Delete
  2. Olisipa täälläkin Target!!!!
   Siellä voisi todellakin viettää päivän vaan katsellen ja katsellen...

   Delete
  3. Anne-Marie, etenkin kun lapset olivat pieniä löysin Targetista tosi kivalaatuisia ja vähän erilaisia lasten vaatteita. Nykyisin höpsähdän kausituotteisiin: Halloween, joulu, pääsiäinen... :)

   Delete
 4. Usein nuo designer-kampanjoiden tuotteet ovat heikkolatuisia eikä niillä paljoa ole tekemistä "aitojen" designereiden kokoelmien kanssa, mutta Targetilla tuotteet ovat tainneet olla ihan ok. Himoiten katsoin joistain seuraamistani amerikkalaisista blogeista Target-Missoni-kampajan tuotteita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Target tekee mielestäni ihan kohtuullisen hyviä tuotteita. Mutta eiväthän nämä nyt tietysti voi olla ihan yhtä laadukkaita kuin monia satoja tai tuhansia maksavat tuotteet. Toisaalta, ei näitä varmasti käytetäkään kuin muutaman kerran. Jo ihan siksikin, että vaikka klassisia malleja ovat niin kaikki tunnistaa, että tuo oli se kevään 2012 Wu-mallisto :)

   Delete
 5. Oi, ihania laukkujakin mallistossa! Mukavaa viikon jatkoa :)

  ReplyDelete
 6. Minulla olisi Sinulle Johanna haaveiluhaaste blogissani! Olisi mielenkiintoista tietää juuri Sinun haaveista, koska asut merten takana ja toisenlaisessa yhteiskunnassa kuin me täällä Suomessa. Käyhän tutustumassa haasteeseen!

  ReplyDelete