Tuesday, December 20, 2011

Joulutonttu Twinkie

Joulutonttu Twinkie on seuraillut toilailujamme taas melkein joulukuun alusta. Jouluyönä Twinkie palaa Korvatunturille ja tulee toivottavasti vuoden kuluttua uudelleen.Ensimmäinen päivä oli niin raskas, että Twinkie joko kävi äkkipäätä Korvatunturilla tai ei jaksanut lähteä laisinkaan matkalle. Emme tiedä, sillä Twinkie ei ensimmäisen yön aikana vaihtanut paikkaa laisinkaan. Tarkoitushan on, että yöllisen joulupukille raportointiretken jälkeen Twinkie valitsee uuden paikan josta tarkkailla enemmän tai vähemmän kilttejä joulun odottajia.Meidän viisihenkinen perhe puhuu tosissaan Twinkiestä. Aamulla aina katsotaan minne tonttu on päättänyt päiväksi majoittua. Mietitiään, että miksi juuri tämä kohta ja mitähän tonttu nyt tarkkailee. Olemme huomanneet, että ainakin tiskarin täyttöä ja tyhjennystä nimikkotonttumme seuraa. Samoin käsien pesemistä ja telkkarin katselua.

Jouluaamuna viimeistään selviää onko joulupukki ollut tyytyväinen kuulemaansa. Ja uskotaanko me Joulupukkiin ja Twinkie-tonttuun? You bet!

4 comments:

 1. Jouluperinne! Ja eikö olekin kiva, kun isommatkin lapset pääsevät ihanasti kiinni joulun tunnelmaa, kun Twinkien touhuja miettivät
  :)

  ReplyDelete
 2. Ihana Twinkie, minulle ihan vieras. Hän tarkkailee täällä ehkä näkymättömänä. :-)

  ReplyDelete
 3. Yaelian, osuit naulan kantaan!

  Anne, mulla on sellainen näkemys, että tulevina vuosina Twinkie tulee löytymään milloin mistäkin... On ollut ihanaa huomata, että kaikki ovat juonessa mukana, enemmän tai vähemmän tosissaan :)

  Unelma, olet ihan oikeassa. Tämä Twinkie on se suomalainen joulutonttu, joka kurkkii ikkunoiden takaa :) Samanlainen idea, vain vähän erilainen versio.

  ReplyDelete