Monday, October 24, 2011

Kruununpäitä ja tasavaltalaisia

Aamu-tv:ssä oli pitkä juttu Tanskan prinssistä Frederikistä ja prinsessa Marystä. Jutun yhteydessä vilahteli tutumpiakin kasvoja. En ole itse nähnyt näitä kuvia suomalaisista nettilehdistä (luen kyllä vain maksuttomia palveluja).


The American-Scandinavian Foundation juhlii 100. vuottaan, Centennial Ball, Hilton Hotellissa New Yorkissa lokakuun 21. päivä.Ruotsin kuninkaalliset. Madelain näyttää mielestäni niin paljon kauniimmalta tummahiuksisena. Silvian puku on jälleen ihan nappi.Presidentti Tarja Halonen tanssin pyörteissä ASF:n presidentti Edward Gallagherin kanssa.Kukkienlasku National September 11 muistomerkillä. Ns. Survival Tree. Lisää kuvia löytyy täältä.

5 comments:

 1. Siellähän oli kaikki paikalla;D Silvian puku kaunis,ja väri sopii hänelle hyvin:)

  ReplyDelete
 2. Mina nain kylla taalla kuvia Frederikista ja Marysta ja Maddiesta, mutta Halonen oli kai rajattu kuvista pois... Tarkemmin ajatellen nain kylla kuvat kaikista kuninkaallisista jossain toisessa lehdessa. Hmm, miksi presidentit ovat vahemman glamouria...

  ReplyDelete
 3. Yaelian, kyllähän nämä ovat kuin yhtä suurta perhettä. Ja kai sen täytyy vähän siltä tuntuakin, kun vuoden mittaan tavataan monia kertoja erilaisissa perhe- ja muissa juhlissa. Silvia vain kaunistuu.

  Tuula, eilisen aamutv:n ohjelman jälkeen kaikki varmasti tiesivät Tanskasta taas paljon enemmän. Kyllä näiden kuninkaallisten vetovoima on suuri. Harmi, kun presidentit eivät saa samanlaista huomiota.

  ReplyDelete
 4. Minulta onkin nyt jäänyt uutiset katsomatta, kun olemme käyneet kotikaupungissani vanhempien hautoja kunnostamassa talvikuntoon.
  Minäkin seuraan jonkun verran naapurimaiden kuninkaallisten elämää televisiosta ja lehdistä.

  Jospa Suomen seuraava presidentti onkin sitten kiinnostavampi kun on niitä nuoria rouviakin ehdokkailla.

  Mielestäni Silvia on selvinnyt tehtävässään hyvin ja tyylillä, ei ole varmaankaan aina ollut helppoa.

  ReplyDelete
 5. Unelma, olet ollut siellä valtavan ahkerana.

  Kieltämättä tulin pohtineeksi, että olisipa kiva kun olisi valtionpäämies tai -nainen, joka houkuttelisi tekemään erikseen 5 minuutin uutisjutun :)

  Silvia on kaunis ja tyylikäs. Hän esiintyy ystävällisesti ja arvokkaasti, vaikka taivaalta sataisi niitä kuuluja häijyjä akkoja teräaseiden kanssa.

  ReplyDelete