Saturday, October 1, 2011

Arvonnan voittaja

Lokakuun ensimmäisenä päivänä arvoimme tyttäreni kanssa luovuutta tuovalle rannekorulle voittajan.


Kopioin vastaukset kolmeen kertaan Wordiin ja kelasin dokumenttia ylös alas, kunne tytär tuikkasi sormensa oikeaan kohtaan. Kertoneeko luovuuden puutteesta se, että kahdella ensimmäisellä kerralla tyttären sormi osui allekirjoittaneeseen bloginpitäjään. Kolmas kerta sanoi toden ja tässä on voittajan kommentti:

Justiinsa kaverin kanssa puhuttiin, kun tenavat sanoo, että ei oo tekmistä. Hän sanoi että heillä joskus 8v. kaksospojat sanoo jo edellisenä iltana, että huomenna ei ole mitään tekemistä... :)

Sekasortoa blogin Mari on siis tämänkertainen voittaja. Laitathan osoitteesi sähköpostiini omamaamansikka1@yahoo.com, niin koru pääsee tekemään taikojaan. Tosin Mari on niin kekseliäs ja ahkera sekä armoitettu viherpeukalo, että en tiedä onko korusta varsinaisesti hyötyä :)

Kiitos kaikille kommentoijille. Järjestetään pian taas uusi arvonta.

Onnellista lokakuuta!


6 comments:

 1. Onnea Marille! Ja odotamme tietysti innolla Marin blogipäivitystä siitä, että miten rannekorun taiat tepsivät (ainakin tuo on tosi kivannäköinen!)

  Entäs Johannan oma koru, onko vaikutuksia ollut jo havaittavissa?

  ReplyDelete
 2. Anne, olen viime päivinä intoutunut aivan erityisesti pyykkäämään :) Runoilu on jäänyt nyt vähemmälle. Tokkopa kuitenkaan pyykkäämistä lasketaan kovin luovaksi toiminnaksi. Kuten autolla suhaamista sinne ja tänne. Inspiraatiota kyllä kovasti odottelen.

  ReplyDelete
 3. Ei oo tosi! Ihanaa, kiitos onnettarelle :) Onkin tosi mielenkiintoista päästä testaamaan korua :)

  ReplyDelete