Friday, August 19, 2011

Koukussa! Hiusjuttuja

Sain äitienpäivälahjaksi iPadin ja kaikenlaisia aplikaatioita on tullut ladattua. Mutta tämä viimeisin on kyllä koukuttanut kokonaan. InStyle Hairstyle Try-On on syy siihen, että en malta kömpiä nukkumaan ennen puoltayötä.


Tämä yläkuva on lähinnä luonnontilaani niin värin kuin pituudenkin puolesta. Juhliin kampaan hiukset näin, vaikka eivät hiukset enää ihan näin paksut ja kiiltävät olekaan.


Sama malli strawberryblondina. Taylor Swift on alkuperäinen hiustenomistaja.


Miley Cyrus on näiden kutrien alkuperäinen omistaja, tosin tummempina. Pti kokeilla tällaista platinaan vivahtavaa blondia :)


En tiedä kuka on Clara, mutta nämä punaisella terästetyt lyhyet mustat hiukset kerrassaan inspiroivat.


Michelle Williamsin style olisi kanssa mieleen...

...kuten Keri Hilsonin lettikampauskin.

Vielä on monta kokeilematta. Yksi pukevimpia on ollut Kim Gatrallin malli.

16 comments:

 1. Olipas hauska! Ja tosta kyllà huomaa jo hyvinkin mikà tyyli sopii ja mikà ei.....taitaa mennà kokeiluun tuo tààllàkin, heh :D

  ReplyDelete
 2. Ciacy, tämä on kyllä hauska lelu. Mä olen aina haaveillut lyhyistä hiuksista (aina olleet pitkät) ja nyt saattaisi jopa löytyä malli jonka uskaltaisi leikkauttaa. Värien kokeilu on myös kivaa. Tähän on tosissaan jäänyt koukkuun.

  ReplyDelete
 3. Näyttäis että ole kyllä tyylis löytänyt, ylin kuva on mielestäni kaikkein paras, olet siinä tosi kaunis. Aivan kuin Julianne Moore, yksi suosikki näyttelijöistäni.

  Mutta tietty vaihtelu aina virkistää, hiuksissa on se kiva juttu, että ne aina kasvaa taks ja väriäkin voin muutella. Nim. kokemusta on pitkästä ja pätkästä, kiharasta ja suorasta, mustasta ja valkosesta, vaaleanpunaisesta ja turkoosista jne...

  ReplyDelete
 4. Tykkään noista eniten ylimmäisestä kuvasta. Mahtava väri ja kaunis malli - sopii sinulle! Tosin on noissa muissakin mukavia vaihtoehtoja. Tärkeintähän on, että itse pitää omasta mallista.

  Punainen tukka on muuten tosi ihana, ja saa kyllä minun huomioni. Lasteni isä on myös punapää, ja hänelle aikoinaan mainitsin, että jälkikasvun "tilauksessa" ei ole muuta huomioitavaa, mutta haluaisin sitä punaista perimää sitten myös tuleville lapsille. Noh, ei tullut kummastakaan tytöstä punatukkaista, kun taitaa olla sen verran dominoiva tämä minun ruskeasilmäisyys ja tumma hiusten väri.

  ReplyDelete
 5. Vautsi, tuo olisi hauska lelu.
  Hiusten kanssa on kiva leikitellä, onhan se uusiutuva luonnonvara.
  Pidän myös tuosta ensimmäisestä kuvasta.

  ReplyDelete
 6. Olipas hauska. Tuolla tavalla sita voisi loytaa uuden tyylin itselleen. Tosin en usko, etta puolipitkat hiukseni enaa kasvaisivat pitkiksi...

  Sinulle kavi noista hiustyyleista monikin.

  ReplyDelete
 7. Hauska applikaatio,ei ihmekään,että tuohon jää koukkuun.Ja tuo ensimmäinen kuva ja punaiset kauniit hiukset on paras,ihana väri ja tukka!
  Minullakin on punertavaa hiuksissa ja pitkä tukka,ja tuollaisen "pelin" olen muistaakseni joskus nähnytkin jollain sivustolla.

  ReplyDelete
 8. No vau! Ei ihme, että jää koukkuun :) Ylin kuva paras!

  ReplyDelete
 9. Toistan ja sanon että hauskaa! Ylin minustakin on paras. Onneksi minulla ei ole tuollaista lelua... menis aika vaan sen kanssa ;D

  ReplyDelete
 10. Voi miten hauskaa ulkonäöllä leikkimistä :) kiva kokeilla muutoksia ilman, että tapahtuu mitään peruuttamatonta.

  ReplyDelete
 11. Itkupilli, kiitos ystävällisistä sanoistasi. Kyllä kun näitä kuvia näin katselen, niin tuntuu että en tohdi mitään muuttaa. Ehkä mun pitää hankkia peruukkeja :) Vaihtelu kyllä virkistäisi.

  Anne, meidän kaikki lapset olivat syntyessään strawberry blondeja. Toisaalta kun tiedän kuinka julmia varsinkin lapset on toisilleen mm. hiusten värin vuoksi, niin ehkä on parempi, että ovat sitten vaaleaverikköjä. Ei tule pisamiakaan ihan niin paljon :)

  Sirpa, olen tällaista mahdollisuutta kaivannut, sillä hiukset ovat aina olleet samanlaiset. Voit vaan uskoa, että hauskaa on ollut!

  Tuula, jätin tästä villeimmät pois, kuten Rihannan ja Halle Berryn hiukset. Farrah Fawcettin kuontalo oli aika velmu... Uusia hiustyylejä päivittyy tuon tuosta, joten hupia piisaa.

  Yaelian, minä myös luin tällaisesta nettisivustosta joskus. Silloin jo kiinnosti. Mutta nyt on niin helppoa, kun voi ottaa kuvat suoraan ja alkaa länttäillä hiuksia päähän.

  ReplyDelete
 12. Mari, eilen illalla meni taas pitkään, kun suunnittelin uutta elämää eri värisenä ja eri pituudella. Karu todellisuus kohtasi sitten aamulla, kun silmät sikkaralla yritin oikoa takkuista tukkaa...

  Marjukka, muakin välillä harmittaa, kun jotain muutakin (fiksua) voisi tehdä. Meillä on myös tytär tästä kovasti viehättynyt. Kiva, kun voidaan jo jakaa leluja :)

  Elisabeth, suosittelen lämpimästi! Mutta kyllä tässä aikaakih vierähtää.

  Fredrika, mukavan riskitöntähän tämä on. Yllätyin, kun jotkut lyhyet hiusmallit istuivat ihan mukavasti. Ja on jännä nähdä miten kasvojen muoto vaihtuu erilaisilla malleilla.

  ReplyDelete
 13. Kauniille naiselle käy melkein mikä kampaus tahansa. :-)

  Ensimmäinen kuva on tosi ihana.

  ReplyDelete
 14. Minä pidin siitä ensimmäisestä kuvasta. Se pitkähiuksinen blondi oli myös hyvä. Siitä vaan toteuttamaan jos siltä tuntuu. Olen itse leikannut muutaman kerran elämässäni aivan pitkästä tuohon leukalinjaan. Sain letin yhdellä kertaa kotiinkin - mutta en kai minä sitä säilömään. Ihana tunne hiustenleikkuun jälkeen. Ja aika pitkäänkin. Kunnes sitten vuosien päästä miettii mihin asti hiukset nyt olisivat jos ei olisi leikannut....

  ReplyDelete
 15. Yhdyn edellisiin...eli eka kuva ehdottomasti paras!
  Näin ikuisena lyhyttukkaisena voi vaan haaveilla pitkistä hiuksista ;-)

  Anne-Marie

  ReplyDelete