Tuesday, August 23, 2011

"I feel the earth move under my feet.."

Juuri heilui ja vatkasi. Tuli väkisinkin mieleen Carole Kingin laulu "I feel the earth move under my feet". Olen aikaisemmin kokenut reilun 7 richterin asteen järistyksen länsirannikolla. Siitä on jäänyt aikamoinen kammo. Ei ollut kivaa tälläkään kertaa, kun talo alkoi narista ja heilua, maa kumisi (tämä on ihan uusi kokemus). Lamput heijaavat vieläkin vähän. Onneksi uutisten mukaan vahinkoja ei ole sattunut.


Viikonloppuna on tulossa Irene. Hurrikaani on nykyennusteiden mukaan tulossa suoraan meille. Viikonloppuna oli niin raju ukkosmyrksy, että puita kaatui. Virallisesti asumme subtrooppisessa ilmastossa, joten nämä ovat niitä varjopuolia.

Naapurini Kerri kävi juuri kysymässä olenko kunnossa. Kännykät eivät toimi, kun kaikki yrittävät tarkistaa että läheiset ovat kunnossa.

Pidetään huolta ja pysytään turvassa!

Hugs,

Johanna

17 comments:

 1. Just luin uutisia ja tuli mieleen, että taisi osua teidän kulmille ja näinhän se näytti olleen. Hyvä, että ootte kunnossa ja sitten vaan suojautumaan Ireneltä.

  ReplyDelete
 2. Nanna, lapset tulivat juuri koulusta ja kertoivat omia kokemuksiaan. Onneksi ei niin suuressa rakennuksessa juurikaan tuntunut.

  Irene mua kyllä vähän huolestuttaa. Reitti näyttäisi puskevan nyt suoraan tänne.

  ReplyDelete
 3. Mä kanssa just vasta kuulin, että siellä oli maa järissyt. Eläydyin uutiseen niin, että alko huimaan päästä ja tuntuu kuin maa aaltoilis.

  Toivottavasti selviätte Irenen vierailusta yhtä pienillä vahingoilla kuin maanjäristyksestä.

  ReplyDelete
 4. Itkupilli, kiitos! Sulla on kyllä niin huikea kokemus näistä, että et olisi varmasti edes hätkähtänyt. Meillä ei ole vaan koskaan aikaisemmin täällä tuntunut maan järiseminen, joten yllätyin ihan kunnolla.

  ReplyDelete
 5. Oi miten rakastankaan tuota laulua...
  Luin tuosta järistyksestä ja tulit mieleen.Onneksi olette kunnossa ja toivottavasti ei ollut kauheasti tuhoja.7 Richteriä on jo hurjan paljon,minä olen kokenut vain 5.5 R järistyksen.Toivottavasti Irenen vierailu ei ole kovin aggressiivinen.Tsemppiä!

  ReplyDelete
 6. Yaelian, itse asiassa tämän laulun mieleen muistuminen vähän helpotti oloa :) Järistyksessä on kurjaa, kun ei tiedä kuinka kauan jatkuu, voimistuuko, mitä tapahtuu.

  Irenen varalta täytyy katsoa varastot kuntoon ja varmistaa, että kädenulottuvilla on kaikki tarpeellinen jos tulee äkkilähtö esim. sähköongelmien vuoksi. Ja suunta voi vielä muuttua, myrsky laantua. I hope so.

  ReplyDelete
 7. Hyva etta selvisitte ilman vahinkoja. Luonnonvoimat ovat kasittamattoman voimakkaat. Niihin on kumminkin loppujen lopuksi vaikea varautua. Se on nahty taallakin erityiseti tana kesana maanvyorymien ja tulvien kohdatessa.

  ReplyDelete
 8. Mietinkin heti, että onkohan teillä maa järissyt kovasti kun kuulin uutisen. Onneksi säästyitte isommitta ongelmitta. Toivottavasti Irene päättää pyyhältää ohi toisaalta ja jättää teidän tienoot rauhaan. Onneksi täällä meillä ei ihan näin hurjia ilmiöitä nähdä, rajuilmoja toki täälläkin. Tsemppiä teille sinne! (Joudun kommentoimaan "as anonymous" kun google ilmoittaa, että nimimerkkini ei ole oikeutettu kommentoimaan näitä sivuja?) Terveisiä Lenniltä

  ReplyDelete
 9. Hui kauhistus! Tuollaisesta suuren asteen hurrikaanista jo pelkkä ajatuskin saa
  kylmät väreet tuntumaan selkäpiissä.
  Toivottavasti kaikki sujuu ilman
  suurempia vahinkoja.
  Tsemppiä!

  ReplyDelete
 10. Luonnonvoimien edessä ihminen ymmärtää pienuutensa. Minulla on blogissani linkki josta seuraan koko maailman säätä laitan sen tähän, klikkaamalla/zoomilla sieltä löytää monenlaista tietoa.http://satellite.ehabich.info/globaltemp.htm

  ReplyDelete
 11. Meni yhteen tässä uusinta.
  http://satellite.ehabich.info/globaltemp.htm

  ReplyDelete
 12. Kaikkea hyvää teille! Tuo kuulostaa todella pelottavalta.

  ReplyDelete
 13. Hurjaa ja pelottavaakin, voi sentään...

  Toivon teille sinne myrskyn keskelle tsemppiä ja kaikkea hyvää!

  Ylva

  ReplyDelete
 14. Toivottavasti myrskyt kohtelevat teitä hyvin eikä mitään sattuisi!

  Halaus ja voimia <3

  ReplyDelete
 15. Hei, toivottavasti selviätte Irenen vierailusta minimaalisin vahingoin ja harmein! Teidänkin perhe on tänä viikonloppuna ajatuksissa.

  ReplyDelete
 16. Hyvää viikonloppua ja pysykäähän turvassa!

  ReplyDelete
 17. Hei Johanna,
  minulla onkin jäänyt paljon postauksiasi rästiin, kun olen vaan reissaillut, viimeksi ympäri Suomea.
  Kiinnostavia juttuja täällä, kuten aina.

  ReplyDelete