Friday, July 15, 2011

Tytön voi ottaa pois Suomesta

mutta ei Suomea tytöstä. Tänään tuli kiskaistua päälle Suomi-t-paita ja valkoiset farkut. Ja kyllä nauratti, kun kaupassa tuli vastaan herrahenkilö, jonka vaatteiden väritys oli sama, mutta paita valkoinen ja housut siniset. Nyökkäsimme hyväksyvästi toistemme asuvalinnolle...


Suomi-t-paita on muuten täkäläinen kirpparilöytö. Maksoin paidasta peräti $2,- Pari viikkoa ennen paidan löytymistä olin katsellut samanlaista Helsinki-Vantaan lentokentän tax freessä ja hinta oli kymmenkertainen. Ihmettelen aina niitä Helsingin kentän verottomia hintoja. Monet tuotteet kun löytää huomattavasti halvemmalla maakuntien Prismoista ja osasta ostoksia saa sitten verojakin takaisin. Ja asiakasomistajien bonukset vielä päälle :)


7 comments:

 1. Hieno paita
  mullakin oli ennen valkoinen suomipaita
  sinisellä tekstillä mutta se kutistui
  tai joko kasvoin ite siittä ulos:P

  Jamssi

  ReplyDelete
 2. Jamssi, tämäkin paita on kokomerkintänsä perusteella reilumpi :) Ja taitaa olla kaiken lisäksi miesten mallia, mutta tykkään kun helma on vähän pidempi.

  Kyllä Suomi-t-paita kuuluu jokatytön garderoopiin :)

  ReplyDelete
 3. Sinä kyllä onnistut löytämään hienoja Suomi-aiheisia kirpparilöytöjä:) Muistan aiemmin löytämäsi suomalaiset keramiikkaesineet.Suomi-paita pitää minunkin hankkia,pitäähän sitä muista erottua;D

  ReplyDelete
 4. Hyvin sopii, oletko muuten miettinyt mihin kadonneitten matkalaukkujen sisällöt päätyvät. Ei niitä polteta vaan ne myydään kirppareille tuossa laukussa oli lisäksi...ja minä ostin sen ;)

  ReplyDelete
 5. Yaelian, minäkin aina ihan hämmästyn kun teen näitä löytöjäni. T-paita näytti siltä, että se oli ollut ehkä kerran päällä.

  Sain muuten eilen kehuja, että onpas kivannäköinen paita. Tekstiä arveltiin alma materiksi :)

  Ari, näin olen kuullut. Joskus luin juttua, jossa kerrottiin juurikin kadonneiden matkatavaroiden ja hotelleihin jääneiden tavaroiden kohtalosta. Matkatavaroista löytyy kaikenlaita arvokasta, timanteista alkaen. Olisipas hurjaa, jos Sinun kadottamasi paita olisi matkannut tänne saakka.

  ReplyDelete
 6. Kääk, nyt pelottaa, että Suomituliaiseni katoavat lennolla. ;-)

  ReplyDelete
 7. Unelma, se olisi kyllä surkeuden huippu! Kyllä etenkin Suomituliaisten pitää päästä perille :)

  ReplyDelete