Thursday, July 7, 2011

Tuttu paikka

Lomaillessa olisi mukava käydä tutustumassa uusiin kohteisiin, uusiin maihin, ennennäkemättömiin maisemiin. Mutta on tutussa paikassa puolensakin.


Lapsiin oli tehnyt lähtemättömän vaikutuksen edellisillä lomilla Johnny Rockets hampurilaisravintola. Neuvonpito ruokapaikasta oli varsin lyhyt ja askel kepeä, kun menimme tuttuun ravintolaan.


Hampurilainen on hampurilainen. Joskus niitäkin voi luvan kanssa syödä. Tämän paikan erikoisuus on kuitenkin tanssivat tarjoilijat. Vartin välein musiikki voimistuu ja henkilökunta asettuu käytäville tanssimaan hiottujen kuvioiden mukaan. Pari vuotta sitten menoon osallistui puertoricolainen asiakas. Poika taisi olla tanssija ammatiltaan. Oli menoa ja meininkiä. Yleisön pyynnöstä tanssi tai pari otettiin uusiksikin.


Tarjoilijoiden asut ovat menneiltä vuosikymmeniltä. Samoin ravintolan sisustus.


Ja ihan paras tietysti on jokaisessa pöydässä oleva minijukebox, josta saa 5 centillä valita mieleistään musiikkia.

12 comments:

 1. Dubaissakin oli Johnny Rockets! Yhden jos toisen kerran siellä tuli syötyä. Oli vielä ihanassa paikassa rantakadulla.
  Muistan kyllä kun odotin Felixiä, että sain sieltä (ylensyönnin jälkeen) kammottavan närästyksen. Mutta mua kyllä närästi ihan kaikki muukin, heh

  Siellä ei tosin tanssittu!

  ReplyDelete
 2. Tuohan kuulostaa mukavalta" tanssivat tarjoilijat".
  Ja onpas mahtava jaatelöannos.Maistuisi myös minulle.

  ReplyDelete
 3. Teillä on kyllä pikaruokapaikoissa mistä valita! Hauska tuo Johnny Rocketsin tyyli! En ole koskaan käynyt niissä,koska en syö hampurilaisia,mutta kuulostaa hauskalta.Tuosta tulee mieleen edesmennyt Song Airlines ja sen laulavat lentoemännät ja stuertit;:D

  ReplyDelete
 4. Kuulostaapa kyllä mielenkiintoiselle hampurilaispaikalle! Tanssivat tarjoilijat, vau :) Ihana jätskiannos...

  ReplyDelete
 5. Onpa hauska paikka, ei ihme että siitä tuli kantapaikka.

  ReplyDelete
 6. Olemme nyt kolmatta viikkoa Yhdysvalloissa ja tavoitteenamme on ollut syödä mahdollisimman montaa eri Ben & Jerry's jätskiä. NAM!

  ReplyDelete
 7. Nanna, en yhtään ihmettele jos vaikka vähän närästi, röyh... Ovat aika tuhteja herkkuja. Mutta enpä olisi arvannut, että Dubaissakin on Johnny Rockets.

  Sateenkaari, en tilannut jäätelöä itselleni, mutta onneksi annokset olivat niin suuria, että sain maistella. Oli muuten aika poskettoman hyvää. Ja imelää...

  Yaelian, tilasin ravintolassa kasvishampurilaisen. Tosin epäilen, että tavallinen olisi ollut kevyempi. Aika reilulla kädellä oli lisätty kaikki mahdolliset mausteet ja lisäherkut. Ei tarvinnut sitten aamupalaa seuraavana aamuna syödä.

  Mari, nämä tarjoilijat ovat kyllä hyvin suloisia. Tällä kertaa taisi olla aika uusi poikatarjoilija, jolla oli askeleet vielä vähän hukassa. Mutta intoa sitäkin enemmän :)

  Fredrika, lapset muistavat yllättäviä asioita. Oli kiva porukalla muistella edelliskertaista käyntiä, mitä syötiin, nähtiin ja soitettiin.

  Aarre, nyt en sitten heti muista missä osavaltiossa on Ben & Jerrys pääjätskipaikka, jossa saa myös tehdä omavalintaisen jäätelösekoituksen. Joten kun kaikki on maisteltu, niin sinne sekoittamaan oma herkkuannos! Ihanaa lomaa teille kaikille!

  ReplyDelete
 8. Ihana paikka!!
  Dublinissa oli joku samantyylinen hampurilaispaikka (tosin ilman tuota tanssiosuutta),en vaan saa nyt nimeä päähäni ;-)
  Toisaalta olisi ollut mielenkiintoista elää 50-luvulla ;-)

  ReplyDelete
 9. Vau mikä purilaisbaari! Hyvistä perinteistä kannattaakin pitää kiinni! Tuosta tuli myös vähän Pulp Fiction mieleen, elokuvassa söivät (vai joivat) viiden dollarin pirtelön ravintolassa jossa tarjoilijat olivat menneiden aikojen hollywood-tähtiä, muistaakseni..

  Joka tapauksessa hieno paikka ja varmasti lasten mieleen!

  ReplyDelete
 10. Ihana paikka! Irlannissa sama ketju (tai jos ei ole sama niin epäilyttävän samalta näyttää logo ainakin, ja sisustus ja töntekijöiden vaatetus) toimii nimellä Eddie Rockets. Kalliiden hintojensa takia monet kyllä kutsuvat Empty Pockets:iksi mutta on ne burgerit, milkshaket ja tunnelma sen arvoisiakin. Eihän siellä joka päivä ruokaillakaan. Harmi, ettei Irlannin Rocketseissa tanssita...

  ReplyDelete
 11. Anne-Marie, olisikohan se tuo Minnan mainitsema Eddie Rockets? Tämän tyylinen hampurilaisravintola on jotenkin liikuttava kaikessa nostalgiassaan. Melkein kuin olisi Fonzien ja kumppaneiden kanssa syönyt Onnen päivissä.

  Sitruunainen, onneksi ei tullut Pulp Fiction siellä ravintolassa mieleen. Olisi tullut äkkilähtö! Kyllä tämä elokuvia muistutti ja punaiset vinyylipäällysteiset sohvat olivat piste ii:n päälle.

  Minna M, tuossa jo vastasinkin Anne-Marielle, joka kertoi Dublinissa olleesta ravintolasta. Tämä tyyli on kyllä helppo kopioida ja luulen, että kalustetoimittajiakin piisaa markkinoilla ihan kiitettävästi.

  Voin vain arvata minkälainen hintataso on Irlannissa, ylipäänsä Euroopassa, kun kaikki maksaa ihan tolkuttomasti.

  ReplyDelete
 12. Iiik, ihanan kuuloinen paikka! Tuonne menisin minakin, vaikken hampurilaisia syokaan. Jaatelokin nayttaa herkulliselta!

  ReplyDelete