Thursday, May 26, 2011

Towanda!

Eilen autoillessa huomasin mainion bumper stickerin. Harmittelin vain kun kamera ei ollut mukana. Onneksi netistä löytyi kuva, niin saan jakaa tämän hekotteluhetken muidenkin kanssa:


Elokuvan Paistetut Vihreät Tomaatit nähneet tietävät, mistä tässä on kyse. Evelyn (Kathy Bates) kohteliaasti huomauttaa nuorille naisille, että hän odotti parkkipaikkaa. Tytöt sanovat, että paikka kuuluu heille, koska he ovat nuorempia ja nätimpiä. Towandan jälkeen Evelyn toteaan:"Face it, girls. I´m older and I have more insurance."

Yritin löytää toisenkin bumper stickerin malliksi. Se myös kutkuttaa nauruhermojani. Löysin kuvan, joka on melkein oikein, vähän pitää tekstiä vain korjata:


"My cupcakes are better than yours" sykähdyttää joka kerta, kun sen auton perässä näen.

Towanda!!!!

6 comments:

 1. Paistetut vihreät tomaatit on yksi suosikkielokuvistani, minulla on se sekä vhs- että dvd-versiona. Towanda!-tarra olis aika hauska näin vanhemman naisihmisen autoon:)

  ReplyDelete
 2. Tarutikki, minäkin tykkään tästä leffasta! Onhan se vähän karu, osin... Mutta pakko oli tietysti kurkkia, että kuka tällä asenteella ajeli ja ratissa oli ikäiseni rouvahenkilö. Kyllä mua nauratti :)

  ReplyDelete
 3. Asennetta! "Ilonan" puskuriin tuo hyvin sopisi ;O)
  Perjantairiemua sinne meren taakse (sitten kun perjantai sinne koittaa)

  ReplyDelete
 4. Näin taannoin parkkiksella auton jonka takapuskuriin oli maalattu se "kiroileva siili" ja teksti oli "ei tartte päälle ajaa". Tämä taitaa olla suomalainen versio puskuritarrasta... ;)

  ReplyDelete
 5. Todella hyvä leffa, pidin siitä paljon. Tuo tarra on loistava idea :D Oikein mukavaa sunnuntaipäivää meren toiselle puolelle! :)

  ReplyDelete
 6. Ihanat tarrat, molemmat! En oikein osaa päättää kumpi olisi ihanampi ... ehkäpä kuitenkin tuo kakku-tarra! Ja leffa on ihan loistava ... ja kyseinen parkkipaikka-kohtaus niitä parhaimpia helmiä siinä! Iloa sinne!

  ReplyDelete