Saturday, May 7, 2011

Äitienpäivä

Ensimmäinen hikinen urheilupäivä on pulkassa. Huomenna sunnuntaina taas sama rumba uudelleen. Kisapaikalla näki jos vaikka minkälaista kannustusta. Mieheni kanssa pääsimme osallisiksi hienoista tuloksista, ensikertalaisen onnistumisen ilosta ja myös pettymyksistä. Karvain lienee yöllä alkanut pikavatsatauti, joka vain lujitti lapsen halua tehdä hyvä suoritus. Me toppuuttelimme, mutta valmentajan luvan jälkeen lapsi teki nappisuorituksen. Mutsi sai taas kerran roskan silmään...

Muutama vuosi sitten löysin äitienpäiväkorttia ostaessani tämän kortin. Siitä alkaen se on ollut työpöydälläni. Kukkaa ojentava käsi on lapsenpehmoinen, suloisen pyöreä. Kortin teksi on kuitenkin se, mikä minua puhutteli ja puhuttelee.

Haluaisin, että lapset muistaisivat minut äitinä, joka aina oli valmis antamaan sitä, mitä tarvittiin: rakkautta, aikaa, olkapäätä, lohtua, tukea, turvaa, ideoita, ruokaa, puhtaita sukkia, välillä vähän tuff love (svenglish). Haluaisin, että he muistaisivat minut anteliaana, avokätisenä. Maailman historian parhaasta äidistä (pienen pojan suusta n. 3-vuotiaana) minusta on kehkeytynyt paras äiti, mitä heillä on koskaan ollut :)

Jakamisessa on tietysti se hyvä puoli, että ei tarvitse olla edes äiti. Onnistuu meiltä kaikilta. The joy in living is in the giving.

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!

15 comments:

 1. ♥ Onnellista äitienpäivää♥

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Sinulle myös Ihanaa äitienpäivää!
  Kaunis kortti, kauniilla sanoilla ♥

  ReplyDelete
 3. Hyvää äitienpäivää! Ja jännittävää sporttipäivää myös perheellenne!!

  ReplyDelete
 4. Ihana kortti ja miten voimallinen ajatus tekstin takana.
  Mukavaa äitienpäivää ja hyviä tuloksia teille kaikille (ota aurinkolasit mukaan varmuudeksi, niitä roskia saattaa lennellä)

  ReplyDelete
 5. Ihanaa aitienpaivaa sinullekin!

  ReplyDelete
 6. Olipa ihana kirjoitus! Ihanaa äitienpäivää sinulle, Johanna!Minä täällä keittelin elämäni ensimmäistä kertaa äitienpäivän aamukahveet itse koko 20-vuotisen äiti-urani aikana! Isukki on matkoilla ja pojat vetelee vielä sikeitä ( klo 11.00). Että näin tänä vuonna:-)

  ReplyDelete
 7. Happy Mother's Day Johanna! Kauniisti kirjoitit täällä:) Toivottavasti vatsavaivat ovat jo ohitse.
  Kaunis tosiaankin tuo kortti työpöydälläsi,liikuttava!
  Meillä ei ole äitienpäivää täällä,sen korvaa täysin ei-kaupallinen perhepäivä helmikuussa.

  ReplyDelete
 8. Ihanaa ja onnellista äitienpäivää sinulle!

  ReplyDelete
 9. İhanaa Aitienpaivan iltaa sinulle ja perheellesi

  ReplyDelete
 10. Ihanissa merkeissähän sinun äitienpäiväsi sujuukin, vaikka viikonlopun on oltava koko perheelle todella rankka! Urheita lapsia, taitavat todella pitää harrastuksestaan!

  Viettäkää oikein ihanaa äitienpäivää koko perhe!

  ReplyDelete
 11. Kiitos kortin ajatuksen jakamisesta :)! Napakymppi!

  Hyvää Äitienpäivää sinulle Johanna!

  t.Minna

  ReplyDelete
 12. Kurkkaa blogiini, siellä Sinulle tunnustus :)

  ReplyDelete