Monday, November 22, 2010

3. Top Hat Arvonnan Voittaja

Järjestyksessä 3. Top Hat Arvonta on ratkennut.

Virallisena valvojana toimi totuttuun tapaan gerbiilipoika Charlie a.k.a. Prince Charles. Charlie tarkkaili hattua, lipukkeita ja arpojia herkeämättä.
Tällä kertaa tulostin vastaukset ja taittelin lipukkeiksi hattuun. Palkintonahan oli voittajan valitsema tytön juhlamekko Mekkokaupasta .Sain ilahduttavan määrän vastauksia kysymykseen tärkeimmästä mekosta. Odotin, että moni kertoisi hääpuvustaan tai lapsen kastemekosta. Yllättävän moni muisteli kuitenkin sitä lapsuuden suloista mekkoa, joka yhdistettiin milloin kumppareiden, milloin pörröisen kotieläimen kanssa. Mekot olivat yleensä ammattiompelijan tai äidin tekemiä. Jonkin verran muisteltiin myös sitä aikuisiän täystyrmäysmekkoa, joka yllä oltiin juhlien kuningatar. Mielenkiintoiset, liikuttavatkin tarinat saivat meikäläisen mekkohullun kyllä kyyneliin.

JA VOITTAJA ON:

Arpaonni suosi Koti 3:lle Annea .

ONNEA VOITTAJALLE!


Yksi tarina kuitenkin oli niin riipaiseva, että se ansaitsi lohdutuspalkinnon.


Siro, naisellinen Guessin rannekoru matkaa kadonneesta hääpuvusta kirjoittaneelle

Leenalle blogista 37 Tuntia Vuorokaudessa. Sydämestäni toivon, että puku vielä joskus jostain löytyisi!


P.S. Järjestetään taas ennen pitkää arpajaiset. Tuntuu, että olen löytänyt kutsumukseni. Sen verran kivaa tämä on!

14 comments:

 1. Uh...kiitos! Ehkä tämä koru lohduttaa edes vähän! En yleensä ole edes kovin tarkka tavaroistani, koska en halua muodostaa materiaan kiintymyssuhdetta, mutta tuo kyllä on harmittanut:(

  Onnea Annelle! Annella onkin ollut TOSI TUURI viime aikoina!:) Toivottavasti tämä arpavoiton toimitus on hieman tehokkaampi ja nopeampi kuin edellisen...:P

  ReplyDelete
 2. Leena, mitä tapahtui? Siis arpajaisvoiton kanssa? Tämähän on jännää! Sinun pakettisi lähtee matkaan huomenna ja toivottavasti postipoika on nopsa ja tuo sen jo sitten seuraavalla viikolla.

  ReplyDelete
 3. Apua, onnenpäivä!! : )
  Onpa mukava olla voittaja, kiitos Johanna! Muutamaan otteeseen olen jo Mekkokaupassa käynyt pyörähtämässä ja katselemassa mallistoa. Tummaturkoosi (petrooli?!) Lauren mekko on vahva ehdokas, mutta otanpa näihin mekkokysymyksiin liittyen sinuun yhteyttä lähiaikoina. Muutenkin kiinnostaisi muutamia kysymyksiä esittää liittyen verkkokauppailuun yleensä...

  KIITOS ♥

  ReplyDelete
 4. Anne, Lauren on myös minun suosikkejani! Yksinkertaisen kaunis, silti sellaista 50-luvun henkeä helmassa ja pallokuvioinnissa. Onneksi olkoon! Leena tuolla kertoikin, että Sinua on viime aikoina onni potkinut! Joskus sataa ihan kaatamalla :)

  ReplyDelete
 5. Olen siis voittanut lokakuun puolella jotain Leenan arvonnassa, mutta en tiedä vielä mitä : )

  ReplyDelete
 6. Ooo! Sinullahan on joulu jo hyvissä ajoin :)

  ReplyDelete
 7. Voi, miten ihana arvonta! <3 Hurjasti onnea voittajille :)) Oi, toivottavasti myös puku löytyisi vielä.. Jotenkin ihmeen kaupalla jostakin.

  Iso hali, Johanna!

  ReplyDelete
 8. Johanna: Anne tosiaan voitti minun blogini arvonnassa, mutta en ole saanut vielä toimitettua palkintoa perille! Luultavasti sinun palkintosi ehtii ennen:D:/

  ReplyDelete
 9. Paljon onnea Annelle,ja ihana arvontapalkinto! Ja mikä suloinen arvonnanvalvoja;D

  ReplyDelete
 10. Onnea MOLEMMILLE voittajille!

  Tämä oli kyllä ihana arvonta!

  ReplyDelete
 11. Onnea voittajalle :) Ihana oli tosiaan palkinto. eikös arvonnat viekin mennessään. Minäkin suunnittelen tulevaa hmmm jotain pitäisi keksiä ;)

  ReplyDelete
 12. ONNEA, ONNEA voittajille!!!:)
  Niin paljon tosiaan voi tunetta liittyä noihin mekkoihin:)Ja yllättävän vaikea sanoa yhtä tai edes kahta mekkoa tärkeimmäksi, kun esim. lapsen ruutumekot, kesän muistoineen ovat myös niitä suosikkeja...;)

  Arvonnan järjestäminen on tosiaan hauskaa puuhaa:)Blogini kaksi vuotis-päivän kunniaksi on kyllä tarkoitus jotain järjestäää...;)

  Ihanaa viikon jatkoa sinulle ja lämmin kiitos niin kauniista sanoistasi blogissani!:)

  ReplyDelete