Wednesday, August 18, 2010

Potrait of A Lady


Tänään se taas tuli, lempilehti Real Simple. Odotan, että pääsen päivän päätteeksi lehteä oikein kunnolla lukemaan.


Voin jo sanoa, että sykyn muoti vaikuttaa HYVIN lupaavalta. Kuten muotijutun alussa sanotaan:

"As any great literature heroine knows, being your own woman is never without a few bumps in the road. But, thankfully, the clothes that will hit stores this fall - sophisticated instead of girlie, tasteful without being stodgy, and figure-flattering without revealing all - will at least make the getting dressed part smooth and drama-free".

Sounds good to me! Ja sitten kuvia.

Tämä kolttu yllä olo olisi kai kuin Wallis Simpsonilla.


Raikasta ja jollain tapaa koulutyttömäistä tyyliin Grace Kelly.Kohtalokasta. Tosin mieleeni tulee Tippi Hedren ja ikikarmiva "Linnut". Viitta on upea, mutta toivottavasti ei houkuttelisi korppikotkia ja harakoita, muista taivaanelävävistä puhumattakaan, kimppuun.


Joka syksy rakastun uudelleen hehkuviin jalokiviväreihin. Tätä tummanvihreää voisin vaikka harkitakin. Tuntuu, että 50-luvun tyylissä on sitä jotain, joka puhuttelee makumaailmaani. Alemyynteihin ei ole enää kuin viitisen kuukautta!

12 comments:

 1. Joo-o,jos olisi tiimalasivartalo;-) mutta tiimalasi on kyllä vähän leventynyt keskikohdasta ;-0
  Mutta sinänsä kiva jos tulisi tuollainen "sophisticated &figure-flattering"
  syksyn muotiin ;-)
  Minulle jäi viime talvesta edelleen luumu värikseni ;-)

  ReplyDelete
 2. Anne-Marie, meilläkin on taitanut se tiimalasin ohuempi kohta hiukan vaihtaa paikkaa... On mielenkiintoista nähdä kuinka suuri trendi tämä nyt sitten onkaan. Olen aina tykännyt viitoista ja olisi kiva löytää vähän tuollainen lyhyempi.

  ReplyDelete
 3. Ah, ahmaisin tän postauksen oikein nautinnolla! :D Kerrankin näkee ihania vaatteita, joissa on sitä jotakin! Tuo viitta on aivan upea ja tuo smaragdinvihreä takki! Antaisin nyt melkein mitä vain,että saisin ne :D Jotenkin olen kaivannut juuri tuollaista tyylikkyyttä enemmän, onhan sitä näkynytkin, mutta harvakseltaan.. siis sitä oikein säväyttävää tyyliä. Ihana postaus! Osui ja upposi :))

  ReplyDelete
 4. Karkki, kuule tässä lehdessä esitellyissä tuotteissa on vielä se hyvä puoli, että ovat yleensä kohtuuhintaisia ja helposti löydettävissä.

  Vielä kun oppisivat käyttämään täällä meillä italialaisia kankaita ja materiaaleja. Meillä tahtovat esim. villakankaiset takit olla aika jäykkiä ja kovia, eivät laskeutuvia ja pehmeitä.

  Mua inspiroivat myös nuo punaiset hansikkaat Wallis Simpson -mekon kanssa.

  ReplyDelete
 5. Tuntematon lehti minulle,mutta vaikuttaa sellaiselta,jonka kanssa voisi käpertyä sohvalle pariksi tunniksi.Miten kauniit nuo 50-luvun tyyliset vaatteet ovatkaan.!Tosin tiimalasivyötärö on täälläkin menneen talven lumia....

  ReplyDelete
 6. Yaelian, olen jo pitemmän aikaa suunnitellut Kadonneen vyötärön metsästystä. Ehkä tässä olisi riittävästi kannustusta projektiin. Lehdessä oli myös ihania pencil skirts. Olen miettinyt pääni puhki mikä on pencil skirt suomeksi, kynähame? kotelohame? En saa päähäni sitten millään.

  ReplyDelete
 7. Kotelohameita me ainakin väännettiin joskus talouskoulussa 80-luvun lopulla ;-)

  ReplyDelete
 8. Tiimalasivyötäröä ei täältäkään löydy ;P Mutta kauniita vaatteita katsella!

  ReplyDelete
 9. Anne-Marie, kotelohame kuulostaisi jotenkin ihan oikealta :)

  Mari, luuulen, että tiimalasi on urbaanilegenda ;) Olen katsellut vanhoja valokuvia ja kyllä vain 50-luvulla ja sitä ennen pukeuduttiin kauniisti. En sitten tiedä kuinka käytännöllisiä olivat, mutta leikkakset ja materiaalit olivat upeita.

  ReplyDelete
 10. Sellaiset 50-luvun hameet ja kunnon ponnarit on tosi makeita :)
  Mut me on taidettu elää enemmän jätti-isojen kaulusten ja sammareiden aikakautta :0
  Huh-huh...

  ReplyDelete
 11. Kynähame-termiäkin paljon käytetään. Todella kauniita vaatteita ja kuvia. Lauluyhtyeellämme on yhtenä esiintymisasuna teetetyt fifties-tyyliset pastelliasut, jotka ovat saaneet paljon kehuja. 50- ja 60-luvun tyyleissä tosiaan on naisellisuutta.

  ReplyDelete
 12. Anne-Marie, juu Hait ja sammarit taittaa olla ensimmäisiä muistikuviani muodista. Ja se ihmeellsien mallinen pipo. Tyttäreni oli muutama kuukausi sitten synttäreillä, jossa oli pukeuduttu ponnareihin ja leveisiin hameisiin. Näyttivät suloisilta!

  Aniliini, voi teillä on yhtye! Millaista musiikkia esitätte? Iskelmiä? En sitten ollut ihan hakoteillä, kun yritin "pencil skirt" sanaa saada suomeksi kääntymään. Vaikka olenkin tällainen farkkutyyppi, niin välillä aina haluaisin pukeutua naisellisemminkin. Viime päivinä olen pohtinut, että miten ne farkut näyttivät esim. Marilynin tai Audrey Hepburnin yllä niin upeilta.

  ReplyDelete