Monday, August 2, 2010

Lahjoja ja perhosia


Tyttäreni meni synttäreille viikonloppuna. Teemana oli flip flopit ja rantaelämä. Nyt kyllä harmittaa, kun ei ollut kamera mukana! Kakku oli tehty flip floppien malliseksi, pienet purkeissa olevat jälkiruuat näyttivät hiekkakakuilta. Leikit olivat myös ranta-aiheisia: musikaaliset rantapyyhkeet, simpukankuorien nostelua, Beach Boys -musiikkia...


Kauniit lahjapaketit saavat hyvälle tuulelle. Tykkään lahjojen antamisesta ja etenkin paketoinnista. Tämä kainalossa tyttäreni lähti juhliin.Tagin valitsimme yhdessä. Alta pilkottaa punainen onnittelukortti, jonka askartelin lahjanantajan toiveiden mukaan.

Did you smile today?

Jalassa tottakai flip flopit.

Perhonen lentää liihottaa, kaikille onnellista elokuuta toivottaa!

Tämä kaunis perhonen viihtyi pitkän aikaa etupihallamme. Tietäisiköhän joku perhosen nimen?

7 comments:

 1. Vitsit mitkä synttärit :) Ihailtavaa, että joku jaksaa tuollaista keksiä ja järjestää. Tosin siellä se taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus.

  Perhonen näyttää aivan ritariperhoselta!

  ReplyDelete
 2. Nanna, tytöt tuntuivat synttäreillä viihtyvän. Näissä synttäreissä itsestäni oli erityisen mukavaa se, että itse oli tehty paljon. Mm. kutsukortit (flip flopin muotoiset) oli päivänsankari askarrelut itse. Samoin kaikki tarjottava oli kotonatehtyä.

  Ritariperhosta itsekin mietin. Taitaakin olla ainoa perhonen, jonka tunnistan :)

  ReplyDelete
 3. Aika kiva aihe! Ja tuo paketti on pakattu tosi kauniisti,ystävä oli siitä varmaankin mielissään:-)

  ReplyDelete
 4. Teemasynttärit taitavat olla jo aivan yleisiä ympäri maailmaa. Vaatii paneutumista niin sankarin kuin vieraidenkin puolelta.

  Etelänritari (Papilio alexanor) voisi tuo perhonen olla.

  ReplyDelete
 5. Lahjapaketti on todella kaunis! Ja varmasti juhlatkin ovat olleet ainutlaatuiset ;-)

  Kummityttöni sai paketin sinulta(huuto.net) ja voi sitä iloa kun mekko oli pakattu todella kauniisti!!
  Eli kiitos ja kumarrus vieläkin siitä!!

  ReplyDelete
 6. Yaelian, aihe oli mahtava: tytöillä oli hauskaa ja tunnelma rento. Päivänsankari katsoi pakettia hetken ennen avaamista ja sanoi, että se on päivän kaunein paketti. Lapsetkin osaavat olla kovin kohteliaita.

  Ruiskaunokki, mitä sitä ennen tehtiin kun ei ollut teemasynttäreitä? Syötiin kakkua, leikittiin leikkejä ja pidettiin hauskaa. Niin olisin muistavinani, vaikka omista lapsuuden synttäreistä on jo kolmisenkymmentä vuotta aikaa.

  Anne-Marie, voi kun ihana kuulla! Minua inspiroivat aivan erityisesti nämä toimitukset, joissa saan toimia apulaisena ja välikätenä. Ilo on ollut molemmin puolista.

  ReplyDelete
 7. Ruiskaunokki, ihan unohdin, että googlasin Papilio alexanorin. Yhdennäköisyys on huomatta. Kiitos vinkistäsi!

  ReplyDelete