Friday, August 27, 2010

Kompromissi

Makuuhuoneen uudistusprojekti etenee. Pääsimme yksimielisyyteen sängyn mallista. Tämä sänky oli meidän molempien ykkösvaihtoehto. Mietin myös valkoista beach house -tyylistä kalustusta, mutta mies ei lämmennyt ajatukselle laisinkaan. Pylvässänky sen sijaan oli myös miestä miellyttävä vaihtoehto. Nyt vain sopivaa yksilöä metsästämään. Minua miellyttää aivan erityisesti ajatus pienistä portaista, joita pitkin kipuan vuoteeseen.

7 comments:

 1. Meillä on pylvässänky ja se on aika ihana :)

  Bombay-ketjulla on ihania pylvässänkyjä, mutta se taitaa operoida vain Kanadassa. Dubaissa oli heidän liike myös.

  ReplyDelete
 2. Oooh,ihana pylvässänky! Minkälainen katos siihen tulee?

  ReplyDelete
 3. Aikas ihana ;-)
  Jokos on tekstiilit ostettu?

  ReplyDelete
 4. Nanna, kiitos vinkistä. En Bombayta edes tullut ajatelleeksi. Ketju on USA:ssa ja täällä meilläkin kauppa oli, kunnes lopettivat sen. Pitää tutkia netistä.

  Yaelian, tähän malliin ei tule katosta, on vain nuo pylväät. Nyt vain tutkimaan sopivaa hinta & laatu -suhdetta.

  Mari, mulla on vähän heikko selkä ja olen huomannut, että korkeammasta sängystä on helpompi aamuisin nousta kuin matalasta.

  Anne-Marie, oops. Kuule, mulle kävi "työtapaturma" ja ostinkin taas ihan erilaiset... Täytyykin ottaa kuva. Löysin ihanat pussilakanat, joiden ympärille ajattelin alkaa rakentaa muuta väritystä.

  ReplyDelete
 5. Ooh! Aivan mahtava!! Olen ihan rakastunut siihen :D Onpas kerrassaan upea! Hyvä valinta!

  ReplyDelete
 6. Karkki, minulla meni aikani ennen kuin totuin ajatukseen. Mutta luulen että tämä on pysyvää rakkautta. Nyt vain täytyy löytää sopiva lajinsa edustaja. Hintahaitari on melkoinen, samoin laatu. Mutta tästä on hyvä alkaa.

  ReplyDelete