Friday, August 13, 2010

Italia

Tänään oli mukava päivä. Mies (oma) tarjosi lounaan. Jotain kai tarttui mozzarella-tomaatti-pinaatti pizzasta ja cannolista, kun vaatekaupassa askeleet vetivät italialaisen shaalin suuntaan. Olin menossa katsomaan kesän alemyyntejä, mutta talvisaappaat ja villavarusteet houkuttivat enemmän.

Villaa, mohairia ja akryyliä, ilmavaa helmimäistä neulosta ja päällepäätteeksi pellavanvärisenä.Nimilappu tuntui ihan suomalaiselta. Fratelli Talli, eihän tällaista voi kauppaan jättää.


Katse kohti syksyä. Vaatteen aika on vasta joskus loka-marraskuulla, mutta on mukava tietää että se odottaa viileneviä syyspäiviä.


Italia päivä jatkui. World Market kaupasta kävin hakemassa tarjousoliiviöljyn ja vähän tortellineja. Va bene! Mikä mukava päivä. Ciao!

5 comments:

 1. Upea tuo shaali;todella kaunis ja monipuolinenkin näkyy olevan:-)
  Italialainen ruoka on delizioso!
  Mukavaa viikonloppua Johanna!

  ReplyDelete
 2. Shaali on mahtis!
  Mä tykkään myös kaikesta italialaisesta; ruuasta, juomasta, vaatteista, designista, autoista jne..

  Eat pray lovessa parasta oli se Italia-jakso. Pohdin eilen illalla mikä siinä kirjassa tökkii ja tulin tulokseen, etten tykkää sen opettavaisesta sävystä. Kun juurta jaksain perehdytään joogan ja meditaation saloihin sun muuhun. Jossain määrin lapsellisesti kerrottu tarinoita intialaisista ja niiden tavoista.
  Mutta ehkä sen alkuperäinen tarkoitus on selittää amerikkalaisille, että jooga ja meditointi on muutakin kuin tredikästä ohjelmaa salilla.
  Lisäksi olen satavarma, että sen on parempi englanniksi, kuin käännettynä, mutta en jaksa sitä lukea uudestaan englanniksi...

  ReplyDelete
 3. Yaelian, illalla havahduin ja tajusin, että viime päivinä olen tehnty monta valintaa Italian hyväksi: viiniä, ilmakuivattua kinkkua, leivonnaisia. Ja lasten herkkua Italian Ice, joka kyllä nimestään huolimatta on tehty USA:ssa. Mukavaa viikonloppua sinne myös! Mun pitäisi oikein ajan kanssa tutustua sun ruokablogiin.

  Nanna, yksi rakkaimmista ja parhaimmista hankinnoistani on italialainen villakankainen talvitakki. Hankin sen yli 10 vuotta sitten, mutta se on edelleenkin kuin uusi ja tyyliltään sellainen, että ajan hammas ei siihen pysty. Minusta myös Italian osuus oli kirjassa mielenkiintoisin. Olisin toivonut, että matka olisi päättynyt Italiaan, siitä olisi tullut hyvä loppuhuipennus. Olet ehkä oikeassa, että englanniksi luettuna kirja saattaa vaikuttaa vähämmän saarnaavalta. Mutta olin hiukan pettynyt silti. Se alku oli niin hyvä ja odotukset korkealla.

  ReplyDelete
 4. Ihana shaali...käy hyvin sen tunikan väriin ;-)
  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Anne-Marie, eikös vaan! Sittenhän mä olen aivan erityisen tyylikäs... Juuri kun pääsin marmattamasta, etten löydä pellavanväriä.

  ReplyDelete