Wednesday, July 21, 2010

Ruokasooda

Eilen illalla jylisi ja paukkui, salamoi ja välähteli. Kuin olisi ilotulitusta katsellut. Tänään on taas ukkosta luvassa. Päivä on hikinen ja deodorantin tehokkuus koetuksella. Osuipa silmiini jälleen yksi käyttötarkoitus ruokasoodalle: deodorantti. Hyppysellinen kainaloihin ja menoksi!

5 comments:

 1. Ruokasooda sopii uskomattoman moneen asiaan.Olen kyllä kuullut,että sitä kainaloihinkin voisi pistää,mutten ole kokeillut,koska mineraalikividödöni toimii niin hyvin.

  ReplyDelete
 2. Minkä merkkinen on mineraalidödösi? Innostuin Israelissa käydessäni Ahavan tuotteista. Olivat kyllä aika arvokkaita. Laitoin muuten tänä aamuna leivinjauhetta kainaloihin. Aamulenkki meni ainakin aika tuoksuttomasti.

  ReplyDelete
 3. Ihan amerikkalainen tuote eli tästä linkin takaa löytyy tietoa:
  http://www.naturallyfreshdeodorantcrystal.com/featured-products

  Pitäis varmaan joskus kokeilla tuota ruokasoodaa kainaloissa;D

  ReplyDelete
 4. Vielä sellaista,että mulla on se kristallikiviversio,ei roll on,ja olen siihen todella ollut tyytyväinen;käyttänyt jo 2 vuotta.Eikä tuotteissa ole mitään haitallisia aineita.
  http://www.naturallyfreshdeodorantcrystal.com/naturally-fresh-deodorant-crystal-blue-twist-up-stick-w-aloe-vera-425-oz-120-grams
  (mulla siis on tuo aloe vera stick)

  ReplyDelete
 5. Kiitos vinkeistäsi! Kuulostaa sen verran kivalta tuotteelta, että pitää kokeilla. Ja huomasin juuri väittäneeni, että laitoin LEIVINJAUHETTA kainaloihin. Ei nyt sentään, kyllä se tätä ruokasoodaa oli. Pää pehmenee helteessä, huh huh!

  ReplyDelete