Tuesday, July 20, 2010

Real Simple - Lempilehti

Yksi suurimmista "ongelmista" oli löytää sellainen lehti, josta tykkäisin. Jos vaikka mitä tuli kokeiltua: Vogue, Red Door, W, Vanity Fair, Good Housekeeping, Family Circle, Martha Stewart Living, Food & Wine, Elle Decor... Mikään ei kuitenkaan tuntunut ihan omalta. Edelleen hankin näitäkin, mutta Real Simple -lehdestä nautin ehdottomasti eniten. Ideakin on elämänfilosofiaani sopiva: Life made easier. Eilisillan istuin nenä lehdessä kiinni.


Juolahti myös mieleeni, että tässä on paljon samaa kuin suomalaisessa Evita-lehdessä. Sain kaksi numeroa lahjaksi (kiitos!) ja ihastuin ihan valtavasti.

Miten olisi kultaharkko- tai rullaluistin ovistoppari?

Meikkaaminenkin on tehty helpoksi. Näitä ohjeita, ideoita ja tuotteita ymmärrän. Ei tarvitse olla huippukemisti.

Kuinkas ollakaan tässä outfitissä on monta suosikkiani: H&M (totta kai!), Banana Republic, Talbots...

Täytyy alkaa käyttää odotteluaikoja hyödyksi auton siivouksessa. Näillä ohjeilla auto siivotaan 15 minuutissa.


Upea juttu venyttelystä! Kauniit kuvat.

En pistäisi pahakseni tällaista sisustustyyliä.


Yritän kokeilla osaa näistä pikkuherkuista viikonloppuna. Olen jo pitemmän aikaa haikaillut tapaksen perään. Ainakin prosciutto -kinkkuun käärityt nektariinit, pienet tomaattileivät, retiisit ricottajuuston kanssa sekä katkikset inkiväärikastikkeessa saavat veden kielelle.

2 comments:

  1. Tuntematon lehti,mutta vaikuttaa mukavalta.Ja tapakset ovat tosi herkullisen näköisiä tuossa kuvassa...

    ReplyDelete
  2. Muhun on tehnyt vaikutuksen, kun seka ruokaohjeet, muoti, sisustus... kaikki on tehty ajatuksella, mutta ei turhan hankalaksi. Laitan viestia jos tapaksen tekoon ryhdyn.

    ReplyDelete