Saturday, July 10, 2010

Michael BubléEilen illalla olin Michael Bublén Crazy Love -kiertueen konsertissa. Seuranani synttärilahjasta oli nauttimassa perheen kolkkiluokkalainen. Sain paljon ansaitsematonta huomiota, kun sport jackettiin ja shortseihin sonnustautunut kavaljeerini luotsasi meitä väkijoukossa.

Konsertti alkoi versiolla biisistä "Cry Me A River". "Georgia On My Mind" oli sydäntä säväyttävä, vaikka ei taida Ray Charlesin voittanutta esittäjää löytyä. Viimeisten biisien aikana vieressäni istunut lähes kaksi metrinen ja 150 kiloinen herrasmies yltyi menoon mukaan ja "Haven´t Met You Yet" tuli kuultua myös hänen tulkintanaan.

Mitäpä sitten tuumi seuralaiseni? Häneen teki vaikutuksen newyorkilainen lämppäribändi Naturally 7, joka musisoi ilman säestystä (capella). Miten voi ihmisen ääni olla niin matala basso? Rumpupatteristo kuulostaa niin aidolta? "My Guitar Gently Weeps" kitarasoolo - kylmät väreet menevät edelleenkin sitä muistellessa.

Oli miltei puoliyö, kun peittelin konserttikaverini vällyjen alle. Unen ja valveen rajamailta sain valloittavan hymyn ja uupuneen kuiskauksen: "Mom, it was a good concert".


Tästä tulee mieleen James Dean.

Tästä linkinstä löydät Georgia on My Mnd live-esityksen, joka nähtiin Today Showssa Vancouverin olympialaisten aikaan. Michael on kanadalainen.

No comments:

Post a Comment